Mustafa Önkol
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, ben önceden tekyaz grubundan ücretsiz olarak aldığım 60gün SolidWorks lisansını kendim kullandım. Şimdi ise ikizim için yine tekyaz grubundan 60 günlük lisans aldık fakat ben bu ürünlerin seri numarasını girdikten sonra sadece SolidWorks visualize ve SolidWorks Composer'ı kullanabiliyorum. Diğer SolidWorks cam ve CAD programlarını açamıyorum. Görselde görüldüğü üzere SolidWorks programına çift tıklayınca bu hatayı alıyorum. Şu an kullandığım bilgisayar okula ait olduğu için eskiden biri lisans almış ve bilgisayar onu kaydetmişti her SolidWorks'ü kurup açtığım zaman bu görseldeki hatayı alıyorum. Sonra ben bu SolidWorks'ü bilgisayardan tam anlamıyla sildim SolidWorks'e dair hiçbir şey kalmamıştı ve tekrar kurduğumda bu hatayı almamıştım ama şimdi alıyorum. Benim bu hatayı almamdaki sorun bence ben bu SolidWorks'ü kurarken yeni lisans kodunu girmeme rağmen eskiden bu bilgisayara SolidWorks kurulduğu için bir daha kullanmama izin vermemesi olduğunu düşünüyorum. Sizce bu hatayı çözmem için ne yapmalıyım? Benim son çarem bilgisayara format atmak olacak. Sizin kıymetli görüşlerinize ihtiyacım var, şimdiden vericeğiniz cevaplar için teşekkür ederim.