SolidWorks ve AutoCAD gibi programları korsan yüklersek ne olur?

Trks

Femtopat
Daha fazla  
Evde kendimce öğrenmek için soruyorum.

Yanlış bilmiyorsam bu programı korsan yüklerken ve yükledikten sonra internetle kullanmaman lazım yoksa IP adresinden anlaşılıyordu

Firma üzerinden kullanıyorsanız sinyal aldıklarında misliyle ceza ödetmeye gelirler. Hatta gelirken yanlarında avukat, polis, firma yetkilisi hepsi oluyor. Ama bireysel kullananlara bir yaptırım uygulamıyorlar diye biliyorum, görseler de peşine düşmüyorlar. Risk size ait korsan yazılımı hiçbir zaman önermiyorum.

Kendin için kullanıcaksan hiçbir şey olmaz. Ama ücret kazancın olursa o zaman sıkıntıya düşersin. Bir de şirketin Wi-Fi'sine bağlanırsan adamlara bildirim gidiyor diye biliyorum. Bize şirkette crackli uygulamalar olduğu için kendi pclerimizi Wi-Fi'ya bağlayamıyoruz.

PC'nin içinde kayıtlı e postalar filan var sorun olmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben makine mühendisliği okuyorum ve solidworks crackledim öğrenmeye çalışıyorum. İnternette küçük iş ilanları var yapıp harçlığımı çıkarmak istiyorum sorun olur mu ?

@motomoto kanka bende birinci sınıfım öğrenmek istiyorum bana da yardımcı olur musun?? yazın staj yapicam ve ogrenerek gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…