Son 1 ayda alışveriş deneyimlerim

AGEVRX

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2020
Mesajlar
1.374
Makaleler
1
Çözümler
6
Yer
MG
Son 1 ayda aldığım ürünler ve yaşadığım deneyimleri aktarmak istiyorum:
Aldığım ürünleri Hepsiburada, Trendyol ve Amazon üzerinden satın aldım. Öncelikle kargo ve iade süreçlerinden bahsetmek istiyorum bu konuda zaten tartışmasız Amazon bir numara aldığınız ürün ertesi gün geliyor iade konusunda da sorun çıkartmadı.
İkinciliği Trendyol alıyor hızlı kargo süreci var fakat iade edince evden almıyorlar.
Hepsiburada sonuncu oluyor kargo süresi çok kötü ama iade almaya gelmeleri iyi.

Aldığım ürünlere gelecek olursak:
Samsung Galaxy M.21 aldım Hepsiburada üzerinden hızlı geldi ama ekran koruyucu çok kötü 2 tane aldım biri ekranı tam kapatmıyor diğeri yapışmıyor ve çok kalitesizdi. Bunun haricinde aldığım diğer elektronik ürünler istediğim gibi değildi hem kalite bakımından hem de eksik/bozuk parça olması bakımından.
Tamir kiti aldım kısa bir iş için ucuz olanı tercih ettim ama işime yaramadı belirtilen gibi değildi, kullanamadım.
Braun BT3241 tıraş makinesi aldım yükseklik ayarlı olanda güzel bir ürün daha önce farklı modelini almıştım memnunum.
Telefon ve bilgisayar kabloları aldım alırken sertifika ve lisansına bakarak aldım zaten belli başlı markalar var oldukça pahalı olduklarını fark ettim ama elektrikle ilgili bir sorun olsun istemem.
Kıyafet aldım biraz pişman ettirdi özellikle Trendyol'da mahalle butikleri hakim çok kalitesiz ve pahalı ürünler var genel itibarıyla.
Aparatlar ve diğer eşyalar burada kalite çok önemli fiyat aralığı fazla, ucuz olan çabuk bozuluyor elbette ama günü kurtarsın yeter diyerek aldığım ürünler işimi gördü
Batarya/Pil ve kimyasallar bu tarz ürünlere kargoda dikkat edilmiyor maalesef patlak çatlak vs olabiliyor aldıktan sonra iyi incelemek lazım, üretim tarihini göremediğim için internet üzerinden almayı çok tercih etmiyorum zaten.

Market alışverişlerine gelecek olursak:
Hepsiexpress 2 gün sonraya siparişi veriyor onu da ürünlerden biri elimde yok dediler. Hb bu konuda da kötü.
Trendyolgo hakmardan alıp getiriyor zaten çok yakın bize hemen geliyor ve çok çalışan var.
Getir ve Banabi konumları çok yakın olmasa da yaklaşık 30 dakikada içinde siparişler geliyor ürün çeşitliliğide hızla artıyor olması güzel.
Amazon bu ürün çeşitliliği konusunda maalesef sınıfta kalıyor çok az ürün var ve daha pahalı.

Son olarak Avansas'a değinmek istiyorum aynı gün içinde teslim sanıyordum sanırım reklamlarında da öyle diyor ama bana birkaç gün sonra geldi.

Normalde çok alışveriş yapan biri değilim aldığım ürünleri kaliteli ve uzun kullanımlı olarak alıyorum diğerleri zaten daha pahalıya denk geldiğini bu süreçte bir kez daha anlamış oldum.
Sizde deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı