Son 20 günde 62 TYT ve 23 AYT neti nasıl yapılır?

O zaman 2.mezuna kalacağım kesin oldu, günde 2-3 saat ile yapabilir miyim?
AYT fen için soruyorsan sanmıyorum. Biyoloji belki halledersin ama AYT FEN ve AYT FİZİK hem çok soru çözülmesi lazım hem de iyice kavranmalı yüzeysel olarak bakıp da geçilecek konular değil. hele ki organik kimya, modern fizik vb. hep soru çözmek lazım.

AYT Matematik için soruyorsan, eğer temelin cidden 0 ise buda çok çok zor. Dediğim gibi EA olmadığınız için AYT matta her şeyi öğrenmeniz lazım. Belki şu 18 günde çok çıkan konulara baksanız olabilir matematik de ama 2-3 saat ile olmaz.

YKS 2026 için günde kaç saat çalışmalıyım TYT mat çalışıyorum şu an paragraf ve problem günde 30 tane falan çöz dediler nasıl çözmeliyim.

YKS 2026 için günde kaç saat çalışmalıyım TYT mat çalışıyorum şu an paragraf ve problem günde 30 tane falan çöz dediler nasıl çözmeliyim.
Kendinizi ilk test edin. masa başında kaç saat oturabiliyorsunuz buna bir bakın. eğer 4 saat falansa 6 saate çıkarmayı dene. hedefin Tıp, Mühendislik gibi şeyler ise kesinlikle 6 yı geçmen lazım zaten.

Paragraf günde 20-30 çözsen yeterli ama paragrafta kendini tamamlanmış hissedince TYT Türkçe denemelerine geç. Problemlerden İşçi problemleri dışında hepsine bakmaya çalışın.

Tamamdır şu ana kadar en fazla 4 saat oturmuşumdur yarın 5'i zorlamaya çalışacağım yardım ettiğin için çok teşekkür ederim iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…