Son gün matematiğe çalışmak

brodie

Centipat
Daha fazla  
9. sınıfım. 2. döneminin 2. yazılısına gireceğim. Sınav salı günü yapılacak. Sınavın 3 soruluk kısmını çözdüm. Yarınki sınavlarım 12'de bitiyor. Sınav bitince hemen eve geleceğim, biraz dinleneceğim ve sonra matematik çalışmaya başlayacağım.

Yüksek bir not almak istiyorum. Soru tiplerine odaklanarak çalışmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilirsiniz, hangi konulara çalışacaksınız? Elimden geldiğince yardımcı olayım. Sınavda çıkacak konuları söyler misiniz?

Yapabilirsiniz, hangi konulara çalışacaksınız? Elimden geldiğince yardımcı olayım. Sınavda çıkacak konuları söyler misiniz?

Üçgenlerin benzerliği, iç ve dış açıortay, kenarortay, üçgenlerin yüksekliklerinin kesiştiği alanları belirler, dik üçgende pisagor, öklid bağıntıları. Bazı konular anlaşılmıyor olabilir kazanım olarak bunlar var sınavda başka konularda var ama onları hallettim

9. sınıfım. 2. döneminin 2. yazılısına gireceğim. Sınav salı günü yapılacak. Sınavın 3 soruluk kısmını çözdüm. Yarınki sınavlarım 12'de bitiyor. Sınav bitince hemen eve geleceğim, biraz dinleneceğim ve sonra matematik çalışmaya başlayacağım.

Yüksek bir not almak istiyorum. Soru tiplerine odaklanarak çalışmayı düşünüyorum.

Bir bardak soğuk su için.

Bence hiç çalışıp strese girme. Bilmiyormuş gibi gir sınava belki başarırsın :D

Hocam 60 falan alırsam takdir alıyorum kesin 50 ile de gelebilir belki.

Yani ben bu tarz durumlarda her şeye değil de ağırlıklı çıkan konulara ve yapılması basit olanları çalışılması daha iyi diye düşünüyorum.

Arkadaşlar 20 30 falan bekliyorum sınavda döküldü herkes ilk defa bu kadar kötü not aldım olur ara sıra çok takılmayacağım 😃

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı