Son güncellemeden sonra PC kasmaya başladı

Sorununuz tam olarak nedir? Hangi güncellemelerden sonra problem oldu? Sorununuz sadece RAM ve ekran kartı mı?
 
Sorununuz tam olarak nedir? Hangi güncellemelerden sonra problem oldu? Sorununuz sadece RAM ve ekran kartı mı?
Ekran kartı sürekli ısınıyor ama öyle şaşırtacak derecede değil. Oyun içinde kasmalara yol açıyor ve Google Chrome olsun herhangi bir program olsun açıkken ikinci program takılarak açılıyor. Kısacası PC kasıyor.
ekran kartı sürekli ısınıyor ama öyle şaşırtacak derecede degil oyun içinde kasmalara yol açıyor ve google crome olsun herhangi bi program olsun açıkken bi ikinci program takilarak açiliyor. kısacası pc kasiliyor.
İlk zamanlar FPS 200-240 arasındaydı şimdi 100 FPS bile göremiyorum.
 
Anladım. Isınmalar başladıysa, temizlik ve macun bakımlarını yapın. SSD ve HDD için testler yapın. HD Tune ve Sentinel kullanabilirsiniz. SSD doluluk oranı da etkileyebilir.
 
Anladım. Isınmalar başladıysa, temizlik ve macun bakımlarını yapın. SSD ve HDD için testler yapın. HD Tune ve sentinel kullanabilirsiniz. SSD doluluk oranı da etkileyebilir.

Macunları yeni degiştirdim. İşlemci ve ekran kartının fanlarını söküp aluminyum kısımlarını yıkadım fanları tek tek sildim bir uyumsuzluk var ama anlayamadım. Ekran kartı ya da RAM gereklimi sizce bilgisayarıma? Teşekkürler ilginiz için.
 
16 GB RAM gününüz için ihtiyaç. Ekran kartı olarak 750 Tİ alabilirsiniz. Windows güncellemisi sonrasında olduysa, güncellemeleri kaldırabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı