Son sene çalışarak ne kadar sıralama yapılabilir?

yani 3-4 saat çalışmam dahamı iyi olur ilk başta

tamamdır hocam yönetim bilişim sistemlerini kazanıcam zaten eşit ağırlığım yani rekabet daha az
Ne olursa olsun hedefi yüksek tutmak lazım. Zaten rekabet az diye az çalışırsanız sonunda hüsrana uğrayabilirsiniz. Çevremde böyle çok kişi vardı. Size tavsiyem hakkını vererek elinizden geleni yapın. Sonrası tevekküldür hocam.

zaten elimden geleni ve fazlasınıda yapıcam asla pes etmicem

Hocam yanlış anlamayın da şu an matematikte dört işlem seviyesindeyseniz onun üstüne gram bir şey bilmiyorsanız 1k zor. Diğer derslerde var. Ama 10k yaparsınız rahat bir şekilde.

Hocam yanlış anlamayın da şu an matematikte dört işlem seviyesindeyseniz onun üstüne gram bir şey bilmiyorsanız 1k zor. Diğer derslerde var. Ama 10k yaparsınız rahat bir şekilde.
haklısınız ama imkansız değil hedefim yönetim bilişim sistemleri ordanda kendimi geliştirip,sertifikalar alıp siber güvenliğe yönelicem

haklısınız ama imkansız değil hedefim yönetim bilişim sistemleri ordanda kendimi geliştirip,sertifikalar alıp siber güvenliğe yönelicem
Hocam ona bakarsanız herkesin 1. olma ihtimali var. Eğer dediğim durumdaysanız yani dört işlemden ötesi yoksa çok ümitlenmeyin sonradan üzülmenizi istemem, şimdilik 10k gibi bir hedef koyun zaten 3-5 ay sonraki durumunuza göre hedefinizi ona göre ayarlarsınız bence.

Hocam 10K bile yapamaz ki yani tabi verimli çalışıyorsa inanırsa belki ama gerçekleri konuşacak olursak o kadar kolay değildir diye düşünüyorum daha sınava girmedim bilmiyorum ama çevremdekilerin tecrübelerinden yaşadıklarından biliyorum. Arkadaş sayısal mı bu arada?

Yok eşit ağırlık sanırım, sayısal olsa 20k bile imkansız gibi bir şey zaten. Ea'da 90 net tyt, 20 net ayt matematik 10k rahat giriyor diye biliyorum hamda.

Ea'nın 5k'sı sayısalın 20-25k'sı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…