Son seste patlama yapan 2. el Corsair Virtuoso SE alınır mı?

birkanoztrk

Decapat
Katılım
20 Mayıs 2021
Mesajlar
952
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 2. El bir Virtuoso SE buldum fakat alacağım kişi son ses seviyesinde patlama, cızırtı nadiren de olsa olabileceğini söyledi. Ben yüksek ses seviyesinde kulaklık kullanan biri değilim. Sizce alayım mı? Çünkü uygun fiyata buldum. İleride daha da artar mı sorunu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 2. el bir Virtuoso SE buldum fakat alacağım kişi son ses seviyesinde patlama, cızırtı nadiren de olsa olabileceğini söyledi. Ben yüksek ses seviyesinde kulaklık kullanan biri değilim. Sizce alayım mı? Çünkü uygun fiyata buldum. İleride daha da artar mı sorunu?

Fiyatı nedir? Kullanıcının kullandığı ekolayzer ayarından kaynaklı olabilir.
 
Fiyatı nedir? Kullanıcının kullandığı ekolayzer ayarından kaynaklı olabilir.
1000 TL ye satıyor. Bana 1100 e gelecek fakat kulaklık pedleri yok ve kafa bandı yıpranmış bayağı. Kullandı eq ayarı da movie thetre idi galiba. Mikrofonu vs. çalışıyor fakat alınmalı mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
1000 TL'ye satıyor. Bana 1100'e gelecek fakat kulaklık pedleri yok ve kafa bandı yıpranmış bayağı. Kullandı EQ ayarı da movie thetre idi galiba. Mikrofonu vs. çalışıyor fakat alınmalı mı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Piyasası hakkında bilgim yok fakat ben olsam bu kadar yıpratılmış bir ürünü almazdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı