Son silinenlerden silinen fotoğraf nasıl geri getirilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar çok önemli bir videoyu sildim. Gerçekten hayati bir mesele, son silinenlerden de silmek zorunda kaldım yaklaşık 1 saat önce. Geri getirmenin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer google fotoğraflar gibi uygulamalar kullanıyorsan yedekleme sistemine girmiş olabiliyor. Yedeklemeye girdiyse sen silsen bile bir sonraki yedekleme zamanına kadar saklayabiliyor. Garanti değil ama bi kontrol et. Bi ihtimal orada bulabilirsin.

Samsung A35

Hocam gerçekten çok hayati işimden bursumdan her şeyimden olurum. Yok mudur bir uygulaması?
Dediğim gibi eğer telefon kendini yedeklememişse uğraşmanıza bile değmez çünkü imkansız kurtarmanız.Eğer yedeklemişse kendini yine de yarım yamalak çıkar çok uğraşırsınız.

Eğer Google Fotoğraflar gibi uygulamalar kullanıyorsan yedekleme sistemine girmiş olabiliyor. Yedeklemeye girdiyse sen silsen bile bir sonraki yedekleme zamanına kadar saklayabiliyor. Garanti değil ama bir kontrol et. Bir ihtimal orada bulabilirsin.

Nasıl bakılıyor hocam, ben galeri uygulamasını kullanıyorum direkt.

O zaman bakamazsın kankam. İş işten geçmiş üzgünüm.

Hocam hiç mi yol yok, internetten baktığımda birkaç tane uygulama derin arama sayesinde geri getirebiliyordu, hem daha 1 saat bile olması silineli.

Dediğim gibi eğer telefon kendini yedeklememişse uğraşmanıza bile değmez çünkü imkansız kurtarmanız. Eğer yedeklemişse kendini yine de yarım yamalak çıkar çok uğraşırsınız.

Tamam, hocam yine de denemek istiyorum başaramazsam zaten 6 yılım çöp olacak.

Geri
Yukarı