Debloat etsen de olur, Linux'a geçsende olur. Debloat bence en iyisi. Bugüne kadar bir sorun görmedim hiç.Linux'a geçme vakti yaklaşıyor...
Debloat etsen de olur, Linux'a geçsende olur. Debloat bence en iyisi. Bugüne kadar bir sorun görmedim hiç.Linux'a geçme vakti yaklaşıyor...
Ben zaten Arch Linux kullanıyorum hocam günlük yaşantımda.Debloat etsen de olur, Linux'a geçsende olur. Debloat bence en iyisi. Bugüne kadar bir sorun görmedim hiç.
Ben de bir ara çok kullanıyordum ama birçok bakımından bana eksiklikler olduğunu hissettirdi. Windows'ta dört dörtlük değil ama program ve oyun desteği iyi.Ben zaten Linux kullanıyorum hocam günlük yaşantımda.
Hiçbir zaman varsayılan mail uygulamasını kullanmadım bu yüzden, Gmail'de de Outlook'da da reklam var.Posta kutusuna reklam koyan adamlar bunlar, hem de en başa tutturarak, mail görüntüsü verecek şekilde. Xiaomi hareketleri.
Ben de bir ara çok kullanıyordum ama birçok bakımından bana eksiklikler olduğunu hissettirdi. Windows'ta dört dörtlük değil ama program ve oyun desteği iyi.
Gmail'de ben bugüne kadar hiç reklam görmedim. Nerede çıkıyor tam olarak?Hiçbir zaman varsayılan mail uygulamasını kullanmadım bu yüzden, Gmail'de de Outlook'da da reklam var.
Hiçbir zaman varsayılan mail uygulamasını kullanmadım bu yüzden, Gmail'de de Outlook'da da reklam var.
Reklam konabilir, Gmail'in yaptığı gibi mail kutusunun ortasına Promotions diye kalın harflerle yazıp simgesini de kolay seçilir bir şekilde ayarlarsan ben ona tamamım. Ancak Outlook gibi sonradan yüklenecek şekilde tıpkı mail gibi görünen ve en başa atılan bir reklamı en öngörüsüz Asyalı uygulamla geliştiricileri bile yapmazdı sanırım.Hiçbir zaman varsayılan mail uygulamasını kullanmadım bu yüzden, Gmail'de de Outlook'da da reklam var.
Ben de gördüğümü hatırlamıyorum Outlook'ta.
İnternette çıkıyor, uygulamada da çıkıyordur kesin.Gmail'de ben bugüne kadar hiç reklam görmedim. Nerede çıkıyor tam olarak?
Ben bunlara üye olduğum için gelmesin bak? Yanlarında reklam da yazmıyor?İnternette çıkıyor, uygulamada da çıkıyordur kesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.