Son Windows 11 güncellemesi sonrası Microsoft bildirim ile Store reklamı yapmaya başladı

• Konuyu başlatan 300319
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 2.509
Ben de bir ara çok kullanıyordum ama birçok bakımından bana eksiklikler olduğunu hissettirdi. Windows'ta dört dörtlük değil ama program ve oyun desteği iyi.

Tabii ki öyle ama Linux gün geçtikçe bu konuda gelişiyor program kısmı olmasa da oyun kısmında Steam'deki en popüler 1000 oyunun %75 kısmını Gold olarak diğerlerini de daha az optimize şekilde çalıştırabiliyor hatta bazı oyunlarda daha az kaynak tükettiği için Windows'tan daha fazla performans veriyor fakat program kısmında Windows kat kat daha iyi ve tabii ki oyun desteği.

Hiçbir zaman varsayılan mail uygulamasını kullanmadım bu yüzden, Gmail'de de Outlook'da da reklam var.
Reklam konabilir, Gmail'in yaptığı gibi mail kutusunun ortasına Promotions diye kalın harflerle yazıp simgesini de kolay seçilir bir şekilde ayarlarsan ben ona tamamım. Ancak Outlook gibi sonradan yüklenecek şekilde tıpkı mail gibi görünen ve en başa atılan bir reklamı en öngörüsüz Asyalı uygulamla geliştiricileri bile yapmazdı sanırım.

En baştaki mailine bakacağın zaman sonradan yüklenen reklama yanlışlıkla giriyorsun ve zaman kaybediyorsun direkt ki güvenli de değil.

Ben de gördüğümü hatırlamıyorum Outlook'ta.
1696485774645.png

İnternette çıkıyor, uygulamada da çıkıyordur kesin.
Ben bunlara üye olduğum için gelmesin bak? Yanlarında reklam da yazmıyor?
1696486139868.png

Mesela dün Avien adlı siteye üye oldum. Bir MySQL server hizmeti veren site, kampanya mesajı attı.
Hepsine üyeyim ben, hatırlıyorum. Zeet Code falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı