Son yüzyılın en iyi oyunu nedir?

Mesela siz Yüzüklerin efendisi 3 izlemek istediniz. Ama ilk iki filmi hiç bilmiyorsunuz. Sonra da özetlerini okudunuz. Ben de sizin bir arkadışınızım ve sinemeya gittik. Ben ilk iki filmi de izlemişken siz özetlerini okumakla yetindiniz. Sizce hangimiz daha çok zevk alır? Sizcs hangimiz olayları daha net anlar? Sizce hangimiz yaşananları kafasında daha iyi bağdaştırır? Umarım anlatabilmişimdir. Hayırlı günler dilerim.
Öyle hocam da oyunlarda çok eski oynamak istemiyorum.
 
Kişiden kişiye göre değişebilecek sonuçlar için en iyi kavramı olamaz. Misal bana göre RDR2, Elden Ring, GoW, LoU2 olabilir. Kimine göre lol olabilir. Kimine göre Pokemon Go bile olabilir. Zevkler ve renkler.
 
Şimdi öncelikle belirtmek isterim ki burada kastedilen "teknik, mekanik, grafik vb." anlamda en iyi olan oyun değil. 2000-2022 yılları arasında sizi en çok etkileyen, kalbinizde ayrı bir yere sahip olan ve ara ara aklınıza gelip "ne oyundu be" dediğiniz oyunu soruyorum. Bunu herkes hemen RDR2 diye atlamasın diye yazdım. Sizi bu yüzyılda en çok etkileyen ve favoriniz olan oyun hangisiydi? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Virtua cop 2
GTA San
Minecraft
 
Öyle hocam da oyunlarda çok eski oynamak istemiyorum.
O halde özetleri okuyun ve oyuna biraz zaman verin. İlerleyen saatlerde hikayeyi ve evreni az çok tanımış olacaksınız. Özellikle yan görevleri yapmanızı tavsiye ediyorum. Bu oyunu aceleye getirmek manasız. En mantıklısı yavaş yavaş yedire yedire oynamaktır. Tabi tercih sizin.
 

Geri
Yukarı