Son yüzyılın en iyi oyunu nedir?

Şimdi öncelikle belirtmek isterim ki burada kastedilen "teknik, mekanik, grafik vb." anlamda en iyi olan oyun değil. 2000-2022 yılları arasında sizi en çok etkileyen, kalbinizde ayrı bir yere sahip olan ve ara ara aklınıza gelip "ne oyundu be" dediğiniz oyunu soruyorum. Bunu herkes hemen RDR2 diye atlamasın diye yazdım. Sizi bu yüzyılda en çok etkileyen ve favoriniz olan oyun hangisiydi? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Klasik olacak ama GTA San Andreas aslında bunun sebebi bir yandan da oynadığım ilk oyunlardan biri oluşu 25 FPS olsa bile saatlerce oynayıp eğlendiğim güzel bir oyundu kısaca benim için ayrı bir yere sahip hala öylesine bilgisayarımda durup nadiren açtığım bir oyun.
 
RDR 2'de TAA sorunu var. Mesela 24 inç 1080p monitörde görüntüde bulanıklaşma oluyor. Rockstar Games gibi bir firmanın bunu hâlen düzeltememesi çok tuhaf. Grafikleri bence çok iyi. Daha iyi grafiklere sahip oyun var ancak daha çok gerçekçi detaya sahip bir oyun yok bence.
Oyunun renk paleti koyu tonlara sahip, hafif GTA 4'ü andırıyor. 1900'lü yılların havasını vermek için verilmiştir belki ama dediğiniz gibi TAA ciddi bir problem, DLSS bir nebze oyunu keskinleştiriyor gibi.
 
「Half Life 2」
Der geçerim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı