Son zamanlarda çıkan Ubisoft oyunlarının hepsi aynı mı?

Ubisoft'un serilerinin birbirinin aynısı olmasını bırakın, bütün oyunları birbirine benziyor. Ghost Recon Breakpoint, Watch Dogs ve Division bu üçlü bildiğiniz aynı özellikleri içeriyor. Watch Dogs oynanış bakımında ayrılıyor. Özellikle drone sevdaları beni benden alıyor. Anladık her oyunda gözümüze sokar gibi önümüze sürüyorlar. Hele Watch Dogs Legion'da devasa drone getirmişler. Assassins için de drone niyetine hayvanlar kullanılıyor. :) Far Cry Primal için de baykuş kullanılmıştı. Tek farklı gözüken oyunları R6S.

Ubisoft artık benim midemi bulandırıyor. Zaten uzun zamandır oyunlarını almıyorum. Nasıl olsa çıkacak oyunu daha önceden oynadım diyorum.

@M1000 arkadaşımızın dediği gibi her yıl oyun çıkarmak yerine, adam akıllı oyun yapıp geç çıkarmaları daha iyi olacak. CDPR 3 tane oyun ile avrupanın en değerli oyun firması haline geliyorsa, Ubisoft bundan utanıp ona göre davranmalı.
 
Öncelikle merhaba. Yıllardır çıkan Ubisoft oyunlarını takip ediyorum. Oyunlar sanki fabrika ürünü gibi, hep aynı şeyleri yapıyorlar. Ghost Recon Breakpoint çıktıktan sonra Ubisoft yaptığı açıklamada, oyunlarının birbirine benzediğini kabul etti. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Sizce son çıkan Ubisoft oyunları birbirine benziyor mu?

Bir formül tutturunca illaki en ez 7 sene aynı şeyi yapma zorunluğu var sanki Far Cry 3'ten sonra hepsi aynı.
 
Aslında Ubisoft hikaye anlatımına cidden önem verse ve tekrar görevler koymayı bıraksa taş gibi oyunlar yapıyor. Böyle grafikler, böyle akıcılık, animasyonlar, oyun mekanikleri, atmosfer, çeşitlilik, sinematikler vs. vs. vs. günümüz oyunlarında çok nadir görülen düzeyde. Ama buglar ve birbirinin aynı görevleri milyon defa yapma gerekliliği, oyun zevkini ölümcül derecede baltalıyor, baş yapıt denilebilecek oyunlar tadımlık oyuna dönüşüyor.

Ama gel de paragöz yöneticilerine anlat, her sene oyun çıksın, para yağsın yeter kafasındalar.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı