Son zamanlarda Technopat Sosyal’in durumu

Başka bir etken de üyelerin bir süredir sürekli aynı şeyi yapmaktan bıkması olabilir. Kendimden örnek verebilirim, artık eskisi kadar konulara bakasım gelmiyor.
Buna katılıyorum. Sürekli aynı konular açılıyor diyorum ya. İnsanlar 2 saat önce açılmış konuya bakmaktan bile aciz. Beni mesela Assetto Corsa konularına etiketliyorlar, bakmaktan bıktım artık çünkü hep aynı şeyleri soruyorlar.

Sayfanın <head> ve </title> etiketleri içerisinde ki slogan belli. Bir teknoloji platformu ve Sosyal'de bunun içerisinde her türlü soru ve görüşler için kurulmuş bir forum. Bahsedilen konu başlıklarını engelleyebilmeniz için neredeyse yarı yarıya kategorilerde eksiltme yapılması gerekir. Bir süre önce farklı bir öneride bulunmuştum ve yöneticilerimizden Emre Bey doğru bir cevap vermişti. Aslında haklıydı, buz dağının bir de görünmeyen kısmı var. Gördüğünüz başlıkların içerisinde diğerlerininde var oluşu görmek istediğimiz teknik ve teknolojik haberleri biraz baltalıyor olabilir. Bilemiyorum yanlışım olabilir, benim fikrim bu yönde.

buz-dagi.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı