Son zamanlarda Technopat Sosyal’in durumu

Learnof

Hectopat
Yer
Detroit
Şu iki ay içinde platformda teknoloji sorunları yerine daha çok günlük sorunlara daha çok yanıt verildiğini daha çok yer verildiğini görmekteyim. Çoğu zaman sormuş olduğum teknoloji ile ilgili sorunlarıma cevap alamamaktayım ve bu son zamanlarda artmaya başladı. Sizin de cevapsız teknoloji ile ilgili sorunlarınız oluyor mu? Gördüğüm rüyayı yazıp ne anlama geliyor diye konu oluştursaydım cevap alırdım ama orası da ayrı 😄😄

Şu iki ay içinde platformda teknoloji sorunları yerine daha çok günlük sorunlara daha çok yanıt verildiğini daha çok yer verildiğini görmekteyim. Çoğu zaman sormuş olduğum teknoloji ile ilgili sorunlarıma cevap alamamaktayım ve bu son zamanlarda artmaya başladı. Sizin de cevapsız teknoloji ile ilgili sorunlarınız oluyor mu? Gördüğüm rüyayı yazıp ne anlama geliyor diye konu oluştursaydım cevap alırdım ama orası da ayrı 😄😄

Kanka bende onu anlamıyorum benim günlük mesajlara hiçbir cevap gelmiyor diğer kullanıcılar atomu parçalayın deseler yazıyorlar o kadar yani ama adı üstünde forum kanka her şeyi yazıyorlar artık tüm seçenekler geldi sadece teknoloji değil.

Gördüğüm rüyayı yazıp ne anlama geliyor diye konu oluştursaydım cevap alırdım.

Alırdın. güzel bir dalga geçerdim🙃

Burada aktiflik gösteren üyelerin gönüllü olarak insanlara yardım ettiğini unutmamak lazım. Her açılan konuya cevap verilmek istenmeyebilir veya konuda bilgisi yoksa yazmaz. Ayrıca ismi bilinen bey ile gidilen ayrılığın sonucunda bazı kullanıcılar da sosyali bıraktılar bunu göz ardı etmemek lazım.

Technopat Sosyal, malum genç arkadaşın kovulmasıyla soyut güçlere boyun eğmiş, somut gerçekleri elinin tersiyle itmiştir. Soruları cevaplayacak kimse de kalmayınca Technopat Sosyal, kızlarsoruyor'un erkekler için olan çatallanması haline gelmiştir.

Kitle sürekli aynı kalmıyor, yapacak bir şey yok. Herkesin işi gücü olabiliyor. Bugün sorun çözen üye, yarın bir gün işi gücünden dolayı belki forumda olmayabiliyor. Her ne kadar teknoloji odaklı forum olsa da her türden konu açılabiliyor burada. Sosyal'in amacı farklı, tamamen teknolojiye yönelik değil ve iki senede totalde 800-900'a yakın konum var. Bunun en fazla 5-10 tanesine cevap gelmemiştir. Oranlamaya vuracak olursak gene iyi aslında. Ayrıca buradaki her şey gönüllülük esasına dayandığı için kimseyi konulara zorla cevap verdiremeyiz.

Eskisi gibi sorunları çözeyim, rehber hazırlayayım, bilinmeyenleri açıklayayım, birilerine yardım edeyim amacıyla Sosyal'e girenler azaldı. Abuk subuk konular açanlar arttı. Replika konular açılıp duruyor sürekli ve aynı linkler, aynı ürünler paylaşılıp duruyor bu konulara.

Technopat Sosyal, malum genç arkadaşın kovulmasıyla soyut güçlere boyun eğmiş, somut gerçekleri elinin tersiyle itmiştir. Soruları cevaplayacak kimse de kalmayınca Technopat Sosyal, kızlarsoruyor'un erkekler için olan çatallanması haline gelmiştir.

Kanka çok bilgili değilimde sponsorluklar filanda kaybedilmiş diye duydum ben. Arkadaş yüzünden.

Eskisi gibi sorunları çözeyim, rehber hazırlayayım, bilinmeyenleri açıklayayım, birilerine yardım edeyim amacıyla Sosyal'e girenler azaldı.

Hazırladığımız rehberleri de bizden izin almadan çalıyorlar. :) Artık rehber yazmaya sıcak bakmıyorum. @kino

Başka bir etken de üyelerin bir süredir sürekli aynı şeyi yapmaktan bıkması olabilir. Kendimden örnek verebilirim, artık eskisi kadar konulara bakasım gelmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı