14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #21 zKaranfily0 dedi: Yanından bile geçilemez bence Chrome mağazası çok daha büyük. Genişletmek için tıkla... Daha büyük mü değil mi umrumda değil. Firefox eklentileri daha iyi ve kapsamlı denetliyor.
zKaranfily0 dedi: Yanından bile geçilemez bence Chrome mağazası çok daha büyük. Genişletmek için tıkla... Daha büyük mü değil mi umrumda değil. Firefox eklentileri daha iyi ve kapsamlı denetliyor.
2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 20 Kasım 2022 #22 tavuklupilavlı dedi: Bakalım hangileri en çok oy almayı başarabilecek? Genişletmek için tıkla... Bilen bilmeyen herkes oy ve yorum yapıyor bilgin olsun böyle bir sonuca varamazsın
tavuklupilavlı dedi: Bakalım hangileri en çok oy almayı başarabilecek? Genişletmek için tıkla... Bilen bilmeyen herkes oy ve yorum yapıyor bilgin olsun böyle bir sonuca varamazsın
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 20 Kasım 2022 #23 Chromium on Linux.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 20 Kasım 2022 #24 RainbowwOnSky dedi: Ah canım Firefox opera ile aynı yerlere düşmüş... Genişletmek için tıkla... Kalite olarak ayni yerde degil hocam, onemli olan o. Logosu bile kalite kokuyor
RainbowwOnSky dedi: Ah canım Firefox opera ile aynı yerlere düşmüş... Genişletmek için tıkla... Kalite olarak ayni yerde degil hocam, onemli olan o. Logosu bile kalite kokuyor
Tarık Abi Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 320 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker & Dövme Sanatçılığı Adayı 21 Kasım 2022 #25 VIN dedi: Dahili reklam engelleyici bulundurması iyi olsa da uMatrix +uBlock Origin kombosunu geçebileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu benim için de öyle.
VIN dedi: Dahili reklam engelleyici bulundurması iyi olsa da uMatrix +uBlock Origin kombosunu geçebileceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu benim için de öyle.