Son zamlardan sonra Türk Telekom'a geçilir mi?

carl.johnson

Kilopat
Daha fazla  
50 mbps VDSL altyapım var, Turknet'liyim ve TT alt yapısını kullanıyorum. İç ve dış tesisat(şeytan kulağına kurşun ) şu ana kadar yağmurda, karda, kışta sıkıntısız bir şekilde internet verdi. 1 yılda 150 lira zam geldi, şayet Türk Telekom taahhütlü internete geçersem 1 yıl sonra sadece 50 lira yiyeceğim fakat taahhütsüz internete o kadar alıştım ki 2 yıl süre vermek yinede beni korkutuyor. Bunun için görüşlerinizi merak ediyorum, teşekkürler.

Bana göre hocam şu anki ekonomide en iyisi taahhüt cünkü her an her fiyatta zam gelebiliyor.

Kesinlikle öyle ama bir yandan 190 liraya sol altyapısıyla Millenicom var. Ama superonline altyapısına güvenemiyorum.

TT geçilir. Taahhüt şu an iyi bir seçim. 2 yıl içerisinde diğer firmalar en az 2 defa daha zam yapacaklardır.

Kesinlikle taahhütlü alın internetinizi. Ben türknet 140₺ iken 180₺'ye superonline'a geçtim. Turknet 250 oldu superonline'a hala 180₺ ödüyorum

1 yıldır şu foruma dil döküyorum taahhütlü internet alın diye hala TürkNet yalamalarına anlatamadım gittim. TürkNet diye diye firmayı şımarttınız artık her 4 5 ayda bir zam yapmaya başladılar. Önceden çok ucuz diyordunuz alın size ucuz ben aylık 200tl ödüyorum aynı hıza ve iyi ki taahhüt yapmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…