[Sona Erdi] Battlefield 5 Çekilişi

zahidbolat

Kilopat
Katılım
18 Ocak 2019
Mesajlar
2.620
Makaleler
3
Çözümler
4
Yer
Erbaa
Arkadaşlar hesap Plati.ru alınmadır. Oynamadığım için çekiliş yapmayı düşündüm. Ardından daha fazla çekiliş gelebilir. Katılım şartları;
* Sosyalde en az 100 mesajı bulunmak.
* En az 1 aylık üye olmak.
* Katılıyorum yazmak.
Çekilişi 30 Mayıs'ta açıklayacağım. Ardında yine çekiliş gelebilir. Bol şanslar. Origin hesabı olarak verilecektir.
Mail: [email protected]
Kazanan kişiyi yorumlarda açıklayacağım. Bana kendi Technopat Sosyal hesabını ekran yakalayıp atması gerek. Çünkü bazı kötü insanlar hesabı bedavadan kapmak isteyebilir. İsterse buradaki yorumlara isterse mailden atabilir. Perşembe saat 15:50 de açıklanır. Arkadaşlar ayrıca hesap içerisinde BF1, Star Wars Battlefront, Fifa 19 gibi oyunlar olabilir. Şansınıza. Kışkırtıcı yorumlar raporlanacaktır.
 
Son düzenleme:
Katılan arkadaşlara başarılar. Plati.ru hesaplarına sıcak bakmadığım için katılmıyorum.

Lie Back Down 28052019164822.jpg
 
Katılıyorum.

(Dipnot: Ekran yakalamayla teyit olmaması için, katılan ve kazanan kişi bu konu altından yeni bir mesaj göndererek e-postanı herkesle paylaşabilir. Böylelikle siz de teyit etmiş olursunuz.)

E-postayı ben de gönderip, kazanan kişinin profilindeki gibi görünüm verebilirim. Bunun bilincinde birçok insan vardır burada. Maksat güvenlik önlemi almak.

Herkese bol şanslar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı