Sonic Boom OK-750 Sağ ve Sol Kanal Ters Ses sorunu

• Konuyu başlatan Neutral
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4.221
N

Neutral

Ziyaretçi
Merhaba,

Yaklaşık 1 haftadır Sonic Boom OK-750 kulaklığı kullanıyorum. Sesi ve mikrofonu gayet iyi fakat bir sorun var.

CS:GO oynarken sağ tarafta ses geliyorsa, bu benim sol kulaklık tarafına vuruyor. Soldan gelen ses ise sağ tarafa vuruyor.

Ayrıca seslerin düzgünce iletildiği şekilde taktığımda mikrofon inmiyor. Yani mikrofon belli bir kısma iniyor, indiği kısım da sesi tersten veriyor.

Sizce sebebi nedir? Ben mi yanlış takıyorum yoksa sorun kulaklıkta mı?

Hayır, mevcut değil. L ve R yazısı yok fakat sorun şu;

Doğru şekilde taktığımda mikrofon inmiyor. Ters şekilde takıldığında ise mikrofon çok rahat inebilmekte. Yani mikrofon ters tarafa çok rahat iniyor.

Bu sorunun benden kaynaklandığını sanmıyorum. Zira başka bilgisayarda da denedim, sonuç aynı.

Yarın ürünü iade için götüreceğim.

Ayrıntılı olarak böyle açıklayabilirim. Ürünün takılması gereken hali bu, mikrofon sadece buraya iniyor. Fakat böyle olunca da sesler ters geliyor.

125040904-1-sonic_boom_ok_750_head_type_mikrofonlu_kulaklik.jpg

Teknosa satıyor, hemen iade edeceğim yarın. Beni gündelik hayatta hoş tutsun diye almıştım fakat nafile, Philips yöneleyim en iyisi :)

Teşekkürler hocam :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı