Sonik tornavida yapımı

Ali12231

Decapat
Merhaba bir sonik tornavida almak istiyorum. Fakat çok önceden satışa sunulmuş. Şu an bulamıyorum. Eğer bilen varsa 10. doktor (david tennant) sonik tornavidasının universal remote Control olarak yapımını bana anlatabilecek var mı? İnternetten baktım hep sadece ışık olarak yapımı var. Yardımcı olabilir misiniz?

Hocam sadece ışık olarak var derken başka ne isityorsunuz ses mi?

Hocam sadece ışık olarak var derken başka ne isityorsunuz ses mi?

Hocam ışık ve sesle birlikte universal remote Control olarak da yapmak istiyorum. Hani kumandayla programlarsın, televizyonu açıp kapatırsın, kanal değiştirirsin, her türlü herhangi bir televizyonu kapatabilirsin... Bunlar gibi olandan yapmak istiyorum.

Onun için kızılötesi (ır) mi ne kullanılıyormuş. Nasıl yapabilirim onu merak ediyorum.

Hocam Arduino gerekir size büyük ihtimalle Arduino'da bu dedikleriniz yapılabiliyor. Kasasını 3D yazıcıdan bastırabilirsiniz ve küçük olmasını istiyorsanız Arduino nano alabilirsiniz.

Hocam Arduino gerekir size büyük ihtimalle Arduino'da bu dedikleriniz yapılabiliyor. Kasasını 3D yazıcıdan bastırabilirsiniz ve küçük olmasını istiyorsanız Arduino nano alabilirsiniz.

Hocam bunlardan hangisi onun için uygundur?

Bir şey soracağım bu o televizyon gibi vb. şeyleri kontrol etmek için gerekli olan mi yoksa sadece ışık ve ses için mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-01-14-00-33-141_com.android.chrome.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Hocam bunlardan hangisi onun için uygundur?

Bir şey soracağım bu o televizyon gibi vb. şeyleri kontrol etmek için gerekli olan mi yoksa sadece ışık ve ses için mi?

Bu hepsi için ve nano klon kullanmanız gerek. Televizyon kontrolü için eski bir kumandadan verici LED sökebilirsiniz. Ses için ses modülü yeterlidir.

Bu hepsi için ve nano klon kullanmanız gerek. Televizyon kontrolü için eski bir kumandadan verici LED sökebilirsiniz. Ses için ses modülü yeterlidir.

Bunun için UNO öneriyorlar ondan alsam bir sakınca olmaz değil mi? Bir de ben Arduino için bunun kodlarını buldum. 300 satır UNO taşır değil mi? Çok soru oldu kusura bakmayın ama şimdi gövdesini yapınca içine kodlanmış Arduino, direnç, batarya, jumper wires ve benzeri şeyleri nasıl yapacağım?

Hocam UNO biraz büyük, ince uzun bir kasası varsa nano daha iyi. Taşıma konusunda hepsi aynı güçte farklı özelliklerde ama genel olarak aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…