@Ctvxn hocam buralarda mısınız son 2 dakikamız kaldı size vereceğim Assetto Corsa'yı @NoBMPR R8 hocam gelmezse. Tomb Raider'dan ses yok hala kimse dönmedi yedek de ortalıkta yok. Onu artık farklı konuda vereceğiz. 15 dakikaları kaldı onların da.
@Asdasgudas 1,69 TL'ye oyun olsa benden de bir oyun gelecekti ama, oyun bulamıyorum ki. Hep hentai var. Bildiğiniz oyun varsa söyleyin, siz çekin ben göndereyim.
Vallahi hocam bu çekilişle oyun verme işini çok sevdim. Bir 20 lira daha atıp yapabilirim belki gece.@Asdasgudas 1,69 TL'ye oyun olsa benden de bir oyun gelecekti ama, oyun bulamıyorum ki. Hep hentai var. Bildiğiniz oyun varsa söyleyin, siz çekin ben göndereyim.
Vallahi hocam bu çekilişle oyun verme işini çok sevdim. Bir 20 lira daha atıp yapabilirim belki gece.
Biraz bekleyin daha yeni açıklamışsınız, hakkı gitmesin, kimse burada 7/24 nöbet tutmuyor.@Ctvxn hocam buralarda mısınız son 2 dakikamız kaldı size vereceğim Assetto Corsa'yı @NoBMPR R8 hocam gelmezse. Tomb Raider'dan ses yok hala kimse dönmedi yedek de ortalıkta yok. Onu artık farklı konuda vereceğiz. 15 dakikaları kaldı onların da.
300'er 500'er saati vardı.
Kart düşürmek için dese anlarım da 300-500 saat dediğine göre işin içine sımp kavramı giriyor.
Katiliyom bana cikmassa forumu sileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.