Hediye [Sonlandı] Steam üzerinden 1 adet God of War

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kazanan arkadaşı tebrik ederim umarım hep böyle şansı yanında olur.

@reptile Steam hesabım. Hiç beklemiyordum çok teşekkürler.

Müsait olunca beni ekler misiniz? Eve gidince daha çabuk geri dönüş sağlarım böylece. Olmazsa ben size davetiye yollarım.

@PythonoX

En geç bugün geri dönüş sağlamanız gerekiyor. Sizden herhangi bir cevap gelmezse oyun @engoboi adlı üyeye verilecek.

Müsait olunca beni ekler misiniz? Eve gidince daha çabuk geri dönüş sağlarım böylece. Olmazsa ben size davetiye yollarım.

@PythonoX

En geç bugün geri dönüş sağlamanız gerekiyor. Sizden herhangi bir cevap gelmezse oyun @engoboi adlı üyeye verilecek.

Selam,

Öncelikle çekilişi şenlendiren herkese teşekkür ediyorum. Gönül isterdi ki kimseyi eli boş göndermeyeyim fakat katılım yüksek olunca ister istemez öyle oluyor.

Çekilişi kazanan talihli @PythonoX oldu. Lütfen en kısa süre içinde Steam hesabınızın bağlantısını paylaşarak irtibata geçiniz. Aksi takdirde hediye yedek talihliye verilecektir.

Eki Görüntüle 1608691

Teselli ikramiyesi olarak çekiliş içinde bir çekiliş daha gerçekleştirdim. Listede adı çıkan 4 kişiye Steam'den 50 TL değerinde cüzdan kodu verilecek. Kendilerinin de aynı şekilde en kısa sürede irtibata geçmesi rica olunur.

Eki Görüntüle 1608695

@Afaki @cagr30 @MzK48 @LOKİ25

Herkese tekrar katılımı için teşekkür ediyorum. İyi geceler dilerim.

Merhaba, rahatsızlandığım için sizlere geri donuş sağlayamadım daha doğrusu PC oturmadım ve evde değildim. Kusura bakmayınız. :(

@PythonoX

Merhaba hocam alabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı