Hediye [Sonlandı] Steam üzerinden 11 farklı oyun hediyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım şartları:

En az 1 aylık Technopat Sosyal üyeliği.
En az 1 aylık Steam üyeliği.
Hesabında VAC, oyun yasaklanması, takas veya herhangi bir yasaklama bulunanlar çekilişe katılamazlar.

Önemli Not: Çekilişin bitiş tarihi 30 Aralık 2024 olarak değiştirilmiştir. Bilginize.

Arkadaşlar, çekilişin bitiş tarihini 30 Aralık 2024 olarak değiştiriyorum. Malumunuz Steam indirimleri 2 Aralık Perşembe günü bitiyor. Hem kazanan kişilerin zamanında iletişime geçebilmesi adına hem de Sosyal'deki yavaşlık sorununa kurban gitmemek adına böyle bir karar aldım. Riske girip kimseyi mağdur etmek istemiyorum. Süreyi bol tutmakta fayda var.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

Verilecek oyunların listesi;

Kod:
1 adet Marvel’s Spider-Man Remastered
1 adet UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
1 adet God of War 2018
1 adet Dead Space Remake
1 adet Trepang2
3 adet Titanfall 2
3 adet Ryse: Son of Rome
3 adet Sleeping Dogs Definitive Edition
3 adet Mad Max
3 adet Firewatch
3 adet The Forest

Not: Her katılımcının sadece 1 oyun için katılmaya hakkı vardır. Hangi oyun için çekilişe katıldığınızı belirtiniz. Aksi takdirde mesajınız dikkate alınmayacaktır.

Selamlar,

Steam'den çekiliş ile 11 farklı oyun verilecektir. Oyunların listesi ve adetleri yukarıda liste olarak belirtilmiştir. Çekilişe katılmak isteyen üyelerin hangi oyun için çekilişe katıldığını belirtmesi şarttır. Örnek; The Forest. Katılıyorum. Bu mesaja göre üyeler arasında farklı çekilişler yapılacaktır. Yine bir önceki çekiliş konusunda olduğu gibi çekilişleri tek konu üzerinden yapmayı uygun gördüm.

Bu şartı koymamın sebebi aslında bu tür hesaplara oyun gönderdiğimde ne tür kısıtlamalarla karşılaşacağımı bilmediğimden kaynaklanıyor. Örnek olarak VAC korumalı bir oyunu hediye olarak gönderdiğiniz zaman oyunu alan kişi hile kullanıp VAC yasaklanması alırsa, Valve bir daha bu oyunu hediye etmenize izin vermiyor. Bunun haricinde ne tür kısıtlamalar var bilmiyorum. Kısacası hesabımı riske atmayıp işi garantiye almak istiyorum.

Bunun yanı sıra oyunlarda hile açıp insanların oyun zevkini baltalayanlara hediye vermek istemiyorum. Bu yüzden sicili temiz hesaplara oyun göndermeyi tercih ediyorum. Anlayışınız için teşekkürler.

Çekilişi kazanmasına rağmen şartlardan herhangi birini karşılamayan üyenin hediyesi yeni bir çekilişle başkasına verilecektir.

Çekiliş 30 Aralık 2024 Pazartesi günü saat 24:00'de sonlanacak ve bu saatten sonra yazılan mesajlar dikkate alınmayacaktır. Kazanan kişiler ise bir aksilik olmazsa ertesi gün içinde açıklanacak. Bu süre zarfında kim kazandı, ne zaman açıklanacak gibi soruları cevaplamayacağım. Gereken bilgiler konuda mevcut.

Kazanan kişi açıklandıktan sonra Steam hesap adresini paylaşması gerekecek. Hesap bağlantılarını önceden paylaşmayınız.

Not: Kazanan kişi açıklandıktan sonra 1 gün içinde irtibata geçmesi gerekmekte. Süre dolduktan itibaren herhangi bir geri dönüş sağlanmadığı zaman hediye daha önceden belirlenen talihliye verilecektir. Çekilişe katılan her üye kazanıp kazanmadığını kontrol etmekle yükümlüdür. Haberdar olmamanız durumunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez.

Not 2: Konuda belirtilen oyunlar dışında, bu oyunlara eşdeğer fiyatta herhangi bir oyun ya da başka bir hediye verilmez.
Titanfall 2. Katılıyorum.

Uncharted: Legacy of thieves Collection. Katılıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı