erenn cann Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Merhaba, ben SonOyuncu Launcher için bir VDS sistemi istiyorum ve yakın bir sürede aldım ama SonOyuncu bu sanal sunucuları kabul etmiyor. Bildiğiniz bir VDS sitesi var mı veya bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2024
Merhaba, ben SonOyuncu Launcher için bir VDS sistemi istiyorum ve yakın bir sürede aldım ama SonOyuncu bu sanal sunucuları kabul etmiyor. Bildiğiniz bir VDS sitesi var mı veya bu sorunu nasıl çözebilirim?
L LelouchReyiz Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 363 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #2 SonOyuncu kabul eder mi bilmiyorum ama uygun fiyatlı VPS sağlayısı önerilerim şunlar: Contabo Hetzner Vultr ServerOptima Alwyzon
SonOyuncu kabul eder mi bilmiyorum ama uygun fiyatlı VPS sağlayısı önerilerim şunlar: Contabo Hetzner Vultr ServerOptima Alwyzon
erenn cann Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 SonOyuncu için bir VDS VPS biliyor musunuz peki.
Kerem Bekir Femtopat Katılım 13 Eylül 2024 Mesajlar 51 16 Kasım 2024 #4 SonOyuncu'ya girebilmek için ekran kartlı VDS ihtiyacınız var. Bunun hizmetini sunan firma da maalesef bilmiyorum.
SonOyuncu'ya girebilmek için ekran kartlı VDS ihtiyacınız var. Bunun hizmetini sunan firma da maalesef bilmiyorum.
CanKayra Femtopat Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #5 Ryzen işlemcili sunucularda paylaşımlı ekran kartı var diye biliyorum kesin değil