C Chitose Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 23 Ocak 2023 #11 Ülkemen dedi: Ama ben SonOyuncu'ya dışarıdan bir program vs. indirip kurmadım. Kaspersky bilgisayarımdan tamamen temizledi zaten. Genişletmek için tıkla... Hacktool crack için kullanılıyormuş sonoyuncu yapımcıları crack için kullanmış kaspersky'da bunu virüs sanmış.
Ülkemen dedi: Ama ben SonOyuncu'ya dışarıdan bir program vs. indirip kurmadım. Kaspersky bilgisayarımdan tamamen temizledi zaten. Genişletmek için tıkla... Hacktool crack için kullanılıyormuş sonoyuncu yapımcıları crack için kullanmış kaspersky'da bunu virüs sanmış.
Ülkemen Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #12 Chitose dedi: Hacktool crack için kullanılıyormuş SonOyuncu yapımcıları crack için kullanmış Kaspersky'da bunu virüs sanmış. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir, teşekkür ederim bilgilendirme için.
Chitose dedi: Hacktool crack için kullanılıyormuş SonOyuncu yapımcıları crack için kullanmış Kaspersky'da bunu virüs sanmış. Genişletmek için tıkla... Umarım öyledir, teşekkür ederim bilgilendirme için.