Sonradan oluşan ölü piksel garantiye girer mi?

LazErr

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime H610M K-D4 - i3 12100F - 16GB Ram - Asus Dual RTX3050 OC
Meslek
Elektrik-Elektronik Teknisyeni
Monitör
MSI Optix G2712
İtopya'dan yaklaşık 8-8 buçuk ay önce aldığım monitörde 3-4 gün içerisinde 5 tane ölü piksel oluştu. Satın aldığımda 1 tane vardı ve kör bir noktadaydı diye umursamadım. Sonradan oluşan bu ölü pikseller garantiye giriyor mu? Toplamda 6 adet ölü piksel var şu an. Sonradan oluşan bu ölü pikseller ekranda belirgin yerlerde ve rahatsız ediyor. Değişim veya tamir yapılır mı?

Her markanın ölü piksel için garantisi birbiri arasında fark gösteriyor fakat büyük ihtimalle garantiye dahildir diye düşünüyorum.

Örneğin LG monitörlerde 5000 saat çalıştırmaya kadar veya 2 yıla kadar garanti geçerli fakat 1 adet ölü piksel için arıza kaydı oluşturmadılar ben aradığım zaman.

Her markanın ölü piksel için garantisi birbiri arasında fark gösteriyor fakat büyük ihtimalle garantiye dahildir diye düşünüyorum.

Örneğin LG monitörlerde 5000 saat çalıştırmaya kadar veya 2 yıla kadar garanti geçerli fakat 1 adet ölü piksel için arıza kaydı oluşturmadılar ben aradığım zaman.

Anladım sağ ol. Öncelikle MSI Türkiye siteden destek talebi oluşturmayı düşünüyorum mantıklı mı yoksa direkt İtopya ile iletişime geçmek daha mı doğru olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı