SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 23 Şubat 2023 #1 Zevkli olur mu tek kişi oynamak yoksa ileride indirim gelirse o zaman mı almamı önerirsiniz?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #2 SENTOKI dedi: Zevkli olur mu tek kişi oynamak yoksa ileride indirim gelirse o zaman mı almamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer oynamak istiyorsan oyun yanına bir tane NPC veriyor ama tek başına pek bi zevki olacağını sanmam.
SENTOKI dedi: Zevkli olur mu tek kişi oynamak yoksa ileride indirim gelirse o zaman mı almamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Eğer oynamak istiyorsan oyun yanına bir tane NPC veriyor ama tek başına pek bi zevki olacağını sanmam.
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #3 SENTOKI dedi: Zevkli olur mu tek kişi oynamak yoksa ileride indirim gelirse o zaman mı almamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu biraz inceleme fırsatım oldu zevkli bir oyuna benziyor. Tek kişi zorluk açısından biraz zorlasada oynanabilir gibi duruyor.
SENTOKI dedi: Zevkli olur mu tek kişi oynamak yoksa ileride indirim gelirse o zaman mı almamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu biraz inceleme fırsatım oldu zevkli bir oyuna benziyor. Tek kişi zorluk açısından biraz zorlasada oynanabilir gibi duruyor.
K Kingneo Megapat Katılım 25 Şubat 2013 Mesajlar 110 24 Şubat 2023 #4 Blannk dedi: Hocam oyunu biraz inceleme fırsatım oldu zevkli bir oyuna benziyor. Tek kişi zorluk açısından biraz zorlasada oynanabilir gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Siz hangi zorlukta oynadınız acaba?
Blannk dedi: Hocam oyunu biraz inceleme fırsatım oldu zevkli bir oyuna benziyor. Tek kişi zorluk açısından biraz zorlasada oynanabilir gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Siz hangi zorlukta oynadınız acaba?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.497 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #5 Kingneo dedi: Siz hangi zorlukta oynadınız acaba? Genişletmek için tıkla... Normal zorlukta oynadım.
K Kingneo Megapat Katılım 25 Şubat 2013 Mesajlar 110 25 Şubat 2023 #6 Bende almayı düşünüyorum da ama emin olamıyorum almaya ilkini oynamadım acaba zevk verir mi diye düşünüyorum.
Bende almayı düşünüyorum da ama emin olamıyorum almaya ilkini oynamadım acaba zevk verir mi diye düşünüyorum.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 25 Şubat 2023 #7 Kingneo dedi: Bende almayı düşünüyorum da ama emin olamıyorum almaya ilkini oynamadım acaba zevk verir mi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle emin olamadım.
Kingneo dedi: Bende almayı düşünüyorum da ama emin olamıyorum almaya ilkini oynamadım acaba zevk verir mi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende öyle emin olamadım.