Sonunda başardım, kendi sistemimi topladım!

Hocam konudaki sistemi bu kasaya mı kurdunuz?

Arkadaş olması önemli en azından 5 tane olsa. Oyun hayatınızda size eşlik edecek insanların da olması lazım böyle bir düşünceniz varsa.
Tabii ki de ama ben gerçek arkadaşlardan bahsediyorum.

Soğutma performansı yeterliyse önce monitörü değiştirmeni tavsiye ederim. Sonrada işlemciyi ve ekran kartını güncelle. Kasanın soğutma performansı kötüyse ilk sıraya al.

Gerçek arkadaşlarınla da oyun oynayabilirsin.

Benim oynadığım insanlar gerçekte tanıdığım bildiğim insanlar aynı şekil. Bir zamanlar Türkiye Minecraft tasarımının en iyi adamlarından biri realden arkadaşım.

Soğutma performansı yeterliyse önce monitörü değiştirmeni tavsiye ederim. Sonrada işlemciyi ve ekran kartını güncelle. Kasanın soğutma performansı kötüyse ilk sıraya al.
Hocam sadece egzoz fanı yuvası var ve sol tarafta ızgaralar ama maalesef egzoz fanını da ben kırmıştım ve hala almadım ets oynarken her bir yandan senfoniler çalıyor.

Hocam sadece egzoz fanı yuvası var ve sol tarafta ızgaralar ama maalesef egzoz fanını da ben kırmıştım ve hala almadım ets oynarken her bir yandan senfoniler çalıyor.
O zaman ilk kasayı değiştir dostum. Soğutma performansın ne kadar iyi olursa hem sistem o kadar uzun ömürlü olur hem de performansı artar.

Hayırlı olsun dostum. Daha iyilerini alırsın umarım.
Teşekkür ederim hocam.
Arkadaş olması önemli en azından 5 tane olsa. Oyun hayatınızda size eşlik edecek insanların da olması lazım böyle bir düşünceniz varsa.
Forumda 5 tane dost bulabilir miyiz acaba?
Hocam sistem ppnizdeki sistem mi?
Hocam o fotoğrafı depremden dolayı anneannem gilin müstakil evine geçince(ve bizim evi boşaltmak zorunda kaldığımızda televizyonu kaldığımız odanın kanepesinin altında bulunca) televizyonu sisteme takıp birkaç hafta kullanma fırsatı bulmuştum orada çekmiştim,şuanda tekrar kendi evimize geçtik ve kendi daha küçük olan monitörümü kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…