spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.902 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 27 Mayıs 2023 #31 TT12X dedi: Sistem biraz cop geldi bana ama hayirli olsun. Genişletmek için tıkla... Dostum senin için çöp olan şey başkasının hazinesi olabilir. Düşünceli olmak ve dikkatli yorum yapmak lazım.
TT12X dedi: Sistem biraz cop geldi bana ama hayirli olsun. Genişletmek için tıkla... Dostum senin için çöp olan şey başkasının hazinesi olabilir. Düşünceli olmak ve dikkatli yorum yapmak lazım.
Kaiserslautern Centipat Katılım 26 Mayıs 2023 Mesajlar 50 27 Mayıs 2023 #32 Rsmefaw dedi: Valla tek isteğim adam gibi laptop ya hiç arkadaşım, sevgilim olmasın adam gibi bir sistemim olsun yeter . Genişletmek için tıkla... Hiç öyle deme valla gün öyle bir geliyor ki bir anda bütün oyun arkadaşlarıyla irtibatı kaybediyorsun. Sonra Real hayata önem vermediğin için uzun uzun düşüncelere dalarsın. Günde 2,3 saatten fazla oyun hayata zarar.
Rsmefaw dedi: Valla tek isteğim adam gibi laptop ya hiç arkadaşım, sevgilim olmasın adam gibi bir sistemim olsun yeter . Genişletmek için tıkla... Hiç öyle deme valla gün öyle bir geliyor ki bir anda bütün oyun arkadaşlarıyla irtibatı kaybediyorsun. Sonra Real hayata önem vermediğin için uzun uzun düşüncelere dalarsın. Günde 2,3 saatten fazla oyun hayata zarar.