Sonunda kedi sahiplendim

Yıllardır sahiplenmeyi düşünüyordum fakat son 2 ayda kesin olarak kararımı verdim ve ailemi de ikna edip bir kedi sahiplenme kararı aldım. Bu süreçte küçük kardeşim ufak bir kaza geçirdi ve hastanede kaldı. Ardından bir kediyi sahiplenmek için Facebook grubundan bir kişi ile anlaştım ve sözde kediyi haftaya alacaktım. Bana kedinin 1 hafta daha süt içmesi gerektiğini söylemişti. Ben de anlayışla bekledim fakat kediyi bir akrabasına sahiplendirdiğini söyledi. Bende dün yeni bir yavru kedi bakmaya başladım. Bulduğum yavruların fotoğraflarını babama da WhatsApp üzerinden gönderiyordum. Durumdan babamın bir müşterisi de şans eseri haberdar olunca kedisinin yeni doğum yaptığını ve eğer istersek 1 yavruyu bize verebileceğini söyledi. Tabi babam bunu bana söyleyince direkt kabul ettim ve sonuna yavru bir kediyi kesin olarak sahiplendiğim için bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. Kedinin fotoğrafını aşağıya bırakacağım. Henüz çok küçük olacağı için bize gelmesine biraz zaman var o sürede her ihtiyacını karşılamak için ürün siparişleri vereceğim. Umarım isteyen herkes bir gün evcil hayvan sahibi olur şu an mutluluktan uçuyorum 😍
Eki Görüntüle 1399899
Hayırlı olsun. Ben de kedi sahiplenmiştim ve 5 yıldır benimle. Çocuğum gibi görüyorum onu.
 
Kediyi sahiplenemezsin, o seni sahipler. :D Kediye bol oyunlu sağlıklı bir ömür, sana da bazı geceler sabır dilerim.
Sanırım öyle olacak. 😁 Teşekkürler
Hayırlı olsun. Ben de kedi sahiplenmiştim ve 5 yıldır benimle. Çocuğum gibi görüyorum onu.
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim bir ömür beraber olursun inşallah kediler çok kıymetli bir hayvanlardır iyi bakmanı umuyorum
Teşekkür ederim. Benim de çocuğum gibi olacak ve iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz.
 
Hayırlı olsun.Muhteşem bir dost edinmiş bulunuyorsun.Bİrde oyuncu çıkarsa karakteri senden mutlusu yok.😄
Teşekkür ederim. Karakteri nasıl olursa olsun ben ona uyum sağlarım.
En azından 1 aylık olmasını bekleyin.
En az 45 günlük olmasını bekleyeceğim bugün itibariyle 6 günlük. Sütten kesilene kadar annesinden ayırmayı düşünmüyorum.
Hayırlı olsun, bu arada çok tatlı. Bende yakın zamanlarda yavru kedi sahipleneceğim.
Teşekkür ederim. Umarım kısa sürede sahiplenirsiniz ve birlikte güzel yıllar geçirirsiniz.
 
En az 45 günlük olmasını bekleyeceğim bugün itibarıyla 6 günlük. Sütten kesilene kadar annesinden ayırmayı düşünmüyorum.

Sütten kesilmeden annesinden ayırırsanız ölür. 15 gün falan anne sütü emmesi gerekiyor diye biliyorum. Belki daha fazladır.
 
Bu konuda gerekli araştırmaları yaptım. En az 1 ay anne sütü emmesi gerekiyor fakat ben en az 45 günlük olana kadar bekleyeceğim.

Kediyi aldığınız yere de sorabilirsiniz en sağlıklısı kaç gündür diye.
 

Geri
Yukarı