Peki 1300 liraya yakın telefon önerebilir misiniz ?Sony Xperia Z2 - Sony Xperia C5 Ultra Karşılaştırması - Epey - Kağıt üzerinde özellik karşılaştırması buyrun. Z2 daha üstün. Fakat bu telefonların ikisini de önermiyorum çünkü Z2'nin güncelleme ömrü bitti ve C5 Ultra da parasına göre donanım açısından geride. Xperia M5'e bakmanızı öneriyorum.
Yanlış biliyorsunuz. Z1'e ve önceki modellerine Android 6.0 güncellemesi gelmeyeceği duyuruldu, Android telefonların özelliği bu zaten 2 yıldan sonra güncelleme almıyorlar. Z2'nin de güncelleme ömrü bitti, 6.0 alsa bile bir daha güncelleme gelmeyecek bence.Z2 bence gayet iyi ayrıca Android 6 gelecek
Bilindiği üzere sony, z2den önceki telefonlara bile Android 6 vereceğine göre z2nin 1-2 yıl ömrü var.
Özür dilerim geç gördüm mesajınızı. 1300 TL'ye bulabileceğiniz en iyi cihaz Zenfone 2 32 GB. ASUS ZENFONE 2 ÇİFT SİM 32 GB AKILLI TELEFON KIRMIZI.Peki 1300 liraya yakın telefon önerebilir misiniz ?
Yardım edebilecek yok mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.