Nestie Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 321 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Mart 2023 #1 Merhabalar, Sony Eurasia garantili PlayStation 5 kolu satın almıştım. Sol analog kısmını oynatmadığım halde oyun içerisinde oynuyor. Eurasia garantisine göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhabalar, Sony Eurasia garantili PlayStation 5 kolu satın almıştım. Sol analog kısmını oynatmadığım halde oyun içerisinde oynuyor. Eurasia garantisine göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 6 Mart 2023 #3 Bulunduğunuz bölgedeki yetkili servise göndermeniz gerek. Buradan nereye göndermeniz gerektiğini bulabilirsiniz. Sony Locator locator.sony
Bulunduğunuz bölgedeki yetkili servise göndermeniz gerek. Buradan nereye göndermeniz gerektiğini bulabilirsiniz. Sony Locator locator.sony
Nestie Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 321 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 6 Mart 2023 #4 Ghost0628 dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Trendyol.