Sony linkbuds s vs AirPods 3. nesil

altnbrn

Decapat
Katılım
14 Eylül 2021
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar arasındaki fiyat farkına değer mi? Telefonum iPhone, genel olarak mikrofon benim için önemli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AirPods 3. nesil fiyatina Sony tarafinda AirPods Pro 2 rakibi Sony WF-1000XM4 var ona bakabilirsiniz ben yaklasik 1 aydir kullaniyorum cok memnunum. Apple Music'de kayipsiz muzik acinca baska diyara geciyorsunuz.
 
AirPods alın geçin derim hayatımda yaptığım en iyi harcamalardan biriydi.
 
Mikrofonuna kotu diyor bazi kisiler bir de sesi normal gundelik kullanim icin nasıl acaba?

AirPods Wireless bir kulaklık olmasına rağmen mikrofonu çok başarılı. Ayrıca bana göre Sony'nin mikrofonundan yapay bir ses geliyor, pek doğal gelmedi kalitesi bana.
 
Sony'nin o ürününde dışarıdan gelen seslere açık. Yani müzik dinlerken dışarıdan gelen sesleri de duyabiliyorsun. Linkbuds daha çok müzik dinlerken aynı zamanda iş ile uğraşanlar için yapılmış bir ürün, bilmem anlatabildim mi. Ona göre seçim yapın.
 
Sony'nin o ürününde dışarıdan gelen seslere açık. Yani müzik dinlerken dışarıdan gelen sesleri de duyabiliyorsun. Linkbuds daha çok müzik dinlerken aynı zamanda iş ile uğraşanlar için yapılmış bir ürün, bilmem anlatabildim mi. Ona göre seçim yapın.
Linkbuds ile Linkbuds S'i karıştırmışsınız. Açık olan Linkbuds versiyonu, S olan değil. Konu sahibi tercihini neyden yana yaptı bilmiyorum konu açılalı 1 ay olmuş fakat Linkbuds S şu an piyasadaki en iyi mikrofona sahip TWS kulaklıklarından biri hatta abisi XM4'den daha iyi mikrofona sahip özellikle gürültülü ortamlarda.
 
Linkbuds ile linkbuds S'i karıştırmışsınız. Açık olan linkbuds versiyonu, s olan değil. Konu sahibi tercihini neden yana yaptı bilmiyorum konu açılalı 1 ay olmuş fakat linkbuds s şu an piyasadaki en iyi mikrofona sahip TWS kulaklıklarından biri hatta abisi XM4'ten daha iyi mikrofona sahip özellikle gürültülü ortamlarda.

Evet linkbuds s aldim vce dediginiz gibi mikrofon kalitesi bakimindan cok iyi herkesden her turlu konusma programinda ve telefonla gorusmelerde aldigim geri donus normal telefon gorusmesinden hiçbir fark olmadigini hatta kulaklikla konustugumu soyledigimde inanmamislardi bile. Alacak arkadaslara tavsiye ederim program ve kullanisi bakimindan cift cihaz destegi vs cok iyi bir kulaklık.
 
Sony Linkbuds S ve Galaxy Buds 2 Pro kullandım. Sony açık ara çok daha iyi. Airpods hakkında bir yorum yapamam ama Linbkuds S, Buds 2 Pro'dan bile daha iyi her anlamda. Telefonum S23 olmasına rağmen Sony'den daha fazla verim aldım Buds 2 Pro'dan
 

Yeni konular

Geri
Yukarı