Özellik bakımından Sony daha iyi fakat pil ömrü ve toza dayanıklılık konusunda Jabra geride bırakıyor.
Kullanıcıların yorumlarında 4 saat gidiyor diyorlar Sony için ki 4 saat bence fazlasıyla yeterli 4 saat aralıksız hiç çıkarmadan müzik dinlemiyorum, 5 dakikada da 1 saatlik kullanım imkanı veriyor o yüzden şarj kısmı çok sorun değil toza dayanıklılığında problem yaratacağını sanmıyorum. Ses kalitesi olarak şu daha önde diyebilir misiniz peki? Ayrıca büyük ihtimal 1 kere deneyip bir daha kullanmayacağım bir özellik ama Sony'deki 360 ses özelliğini merak ettim. Yine de Jabra'nın ses kalitesi daha iyiyse onu tercih edebilirim sadece ANC kısmında bariz fark var o şüpheye düşürdü.
İkisi de birbirine çok benzer yakınlıktaki ürünler, Jabra sessiz alanda iyi iş çıkarıyor gibi, ayrıca birisi size seslendiğinde hear through özelliği sayesinde duymakta sorun yaşamıyorsunuz bu güzel bir yanı Sony'de bu yok sanırsam. Fakat ses yüksekliği konusunda Sony açık ara daha iyi. 360 ses özelliği ise belirgin olarak çok farklı bir deneyim yaşatacak özellik değil diye biliyorum.
Hocam bu arada rahatsız ediyorum kusura bakmayın da bazı kişiler Sony'i bağlantı sorunlarından dolayı eleştirmiş bu kronik problem mi yoksa şans mı kullandıysanız sizin yorumunuz çok iyi olur.İkisi de birbirine çok benzer yakınlıktaki ürünler, Jabra sessiz alanda iyi iş çıkarıyor gibi, ayrıca birisi size seslendiğinde hear through özelliği sayesinde duymakta sorun yaşamıyorsunuz bu güzel bir yanı Sony'de bu yok sanırsam. Fakat ses yüksekliği konusunda Sony açık ara daha iyi. 360 ses özelliği ise belirgin olarak çok farklı bir deneyim yaşatacak özellik değil diye biliyorum.
Evet dediğiniz gibi hearthroug özelliği çok iyi fakat metroda ya da kalabalık ortamda kullanışlı gelmiyor çok fazla ses olduğu için, ANC'den dolayı Sony tasarımdan dolayı Jabra tercih edebilirim bilemiyorum.
Hocam bu arada rahatsız ediyorum kusura bakmayın da bazı kişiler Sony'i bağlantı sorunlarından dolayı eleştirmiş bu kronik problem mi yoksa şans mı kullandıysanız sizin yorumunuz çok iyi olur.
Yok estağfurullah destek olmaktan keyif alıyorum, Jabra kullanıcısı olarak değerlendirmelerimi ve Sony'nin incelemelerinden baz alarak sizlere bir yorumda bulundum. Bahsettiğiniz bağlantı problemiyle ilgili bir şeye rastlamadım kronik olacağını sanmıyorum, tercih size kalıyor her halükarda şimdiden hayırlı olması dileğiyle.![]()
Bende Elite 7 active var. Arkadaşımın WF-1000xm4'ü kullandığımda ses kalitesi olarak pek fark yoktu. ANC falan saymıyorum. İncelemelere baktığımda WF-1000xm4 ile Linkbuds S ile ses kalitesi olarak yeterince fark var diye gördüm. Kısacası ses kalitesi ve büyük ihtimalle mikrofon Jabra, diğer özellikler Linkbuds S.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.