Sony MAC OS X

kocoglu

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2013
Mesajlar
121
Yer
Sivas
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
Sanaldan dediğimiz gibi iatkos hazılardım.İlk başta -v cpus=1 GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 ile kurulum sorunsuz başladı hardiskimi 4 e böldüm kurulum yaptım acamadım -x gibi komutlarla sonra windows kurdum şimdi ise aynı komutlarla kurulum olmuyor no interval using 8000 diyor. Zaten bios ekranında 3 seçenek var güvenlik kısmı kapalı uefi yeri legaly xhci=enable birde iatkos videolarındaki intel işlemci tanıma enable.Bir çok parametre denedim npci=0x3000 -Force64 gibi sıkıntı neden kaynaklandığını bulamadım.

Sistem Özellikleri:
i5 3337u
6 gb ddr 1600 mhz ram
hm76
gt 740m + hd 4000 (350 mhz )
1 tb toshida hdd
birde kablosuz mouse takılı zaten çıkarıncada fark etmiyor.

ML2 Kurulum..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum yaptığınız parametreyle açacaksınız. Sonraki olaya gelirsek harddiski formatlarken guid partition table mac osx journaled extented (genişletilmiş günlüklü) olarak seçtiyseniz sorun çıkarmaması lazım. Açılışta da cpus=1 ve diğer parametreleri yazın... Sata ahci sorunu gibi..
 
Kurulum ekranı gelmiyor önceden o komutlarla geliyordu hatta yeniden usb yaptım ama Debian'dan girince mac os x için seçtiğim sürücü açılıyor içersinde sistem dosyaları kurulmuş birde -v yapıp nerden hata verdiğine bakayım. Debian üzerinden mac diskine müdahale yapabilirmiyim. Belki achi yi IO şeklinde diske atabilirim.

- - - Güncellendi - - -

Hackintosh tam bir sorun ya. Hırs ettim kurmadan bırakmayacam.Güvenli mod da kuruyorum güvenli modda açıyorum mouse aşırı yavaş sağa sola gitmiyor. Gitsede bir ileri diyemedim.Şimdi tekrar kurayım dedim bu sefer kurmuyor :)
 
Transmac ile değil sanaldan mac os x kurup videodaki gibi çektim şimdi -x ile kurabildim -x ile açıyorum yalnız bilgileri dolduramıyorum . Klavye sıkıntısı harici takılı onuda tanıyor ama ilerlemiyor aşırı bir kasma var öyle duruyor ayrıca bios sony çok fazla seçenek yok Allah sonynin belasını versin. Millet çatır çutur ayar yapıyor ben ise 2 seçeneği değiştebiliyorum.Güvenlik ve uefi yerine legaly o kadar.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı