Sony Oyunları vs Square Enix Oyunları

PlotTwist1

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2020
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, artık malum zamlanmayan az oyun kalması sebebiyle sona yaklaştığımızı umut ediyorum. Sony, Square Enix, EA, Konami, Activision, Techland, Deep Silver gibi firmaların oyunlarının geneli daha zam yemedi. Bilmeyen varsa ve alacağı varsa bunları gözden geçirebilir.

Son zamanlarda yapılan "Sony, ülkemizden çekiliyor." gibi açıklamalar insanı korkutuyor ve normalde var olan fiyatların değişmeyeceğini düşünmüş olsam da artık zam gelebileceğini düşünüyorum. Bunun yanında Square Enix firmasının oyunlarına da kesin zam gelir gözüyle bakıyorum. İnternette bazı sitelerde zam gelen gelmeyen bir sürü oyun fiyatı şişirilip satıldığı için de fiyatlar ne olur konusunda emin değilim.

Sizce Sony oyunlarına veya Square Enix oyunlarına zam gelir mi? Şunu söyleyeyim: God of War ve Days Gone oynadım. Almak ve oynamak istediğim Spider-Man Remastered ile Horizon Zero Dawn var. Spider-Man Remastered, Etail üzerinden kod ile 200TL oluyormuş. Horizon da yine kod ile düşerse almak isterim. Square Enix oyunlarından ise seriyi sevdiğim için Life is Strange: True Colors ve Final Fantasy XV: Windows Edition düşünüyorum.

Bunlara zam geleceğini düşünüyor musunuz? Alacak olsanız sizin tercihiniz bunlar içinden veya başka oyunlardan hangileri olurdu?
 
Spider-Man kesin alın hocam HZD'de fena değil 100 TL altına bulursanız bence onu da alın. Başlığı görünce şok oldum. Dünyanın en iyi oyun yapımcıları arasında ilk 3'te yer alan firma ile son zamanlarda bence en kötü firma olan Square Enix'i karşılaştırıyorsunuz sandım.
 
Önerileriniz için çok sağ olun, hocam. Aklıma gerçekten yattığını söyleyebilirim dediğiniz şeyin. Ayrıca estağfurullah Sony ile Square Enix gibi bir firmayı kıyaslamam mümkün değil, Sony'nin yıllardır süregelen hali ve kalitesi ortada 🙂 Zam konusunda bir fikir belirtilebilir diye bu şekilde açmak istemiştim başlığı. Benim hatam, hocam.
 

Geri
Yukarı