Elektronik Sony PS5 Pro 2 TB 35.297 TL ve Peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla

Oyunlar bedava veriliyorsa evet mantıklı.
PC'de bedava mı veriliyor? Evet genel olarak daha ucuz ama güncel oyunlar yine benzer fiyatlardan çıkıyor PC'de de. Abonelik olarak desen PS Plus gibi alternatif var. GoW Ragnarok dahil GamePass'de bulamayacağın kalitede PS birinci parti bir sürü oyun da dahil buna.

Olması gereken fiyat bantlarına geldi. Güzel fırsat. Taksit imkanı da cezbedici

Elime ulaşması için 2 hafta kadar beklerim sorun olmaz diyenler yurtdışından 32bin civarına sipariş verebilir. Fakat internet üzerinden alış açısından iyi fiyat.

PC'de bedava mı veriliyor? Evet genel olarak daha ucuz ama güncel oyunlar yine benzer fiyatlardan çıkıyor PC'de de. Abonelik olarak desen PS Plus gibi alternatif var. GoW Ragnarok dahil Game Pass'te bulamayacağın kalitede PS birinci parti bir sürü oyun da dahil buna.

PC de paralı değil sanki oyunlar.

PC sadece oyun oynamakla sınırlı değil.
3D modelleme, yazılım, tasarım ve bir ton ekstra yapabileceğiniz şeyler var.
Ben her ne kadar korsan kullanmasam da ülkede çok korsan kullanan insanlar var.
Konsolu kırmadan genellikle korsan oynayamıyorsunuz.
Ve evet dediğiniz gibi oyunlar çok daha ucuz, sadece Steam Epic değil, GOG, Ubisoft, EA gibi bir ton oyun satın alabileceğiniz yer var.
Key satılan siteleri saymıyorum bile.
Evet fiyatı bence çok güzel konsolun ancak oyun konusunda hala PC kadar mantıklı olduğu söylenemez özellikle PS Store'nin fahiş fiyatlarından sonra.

Fiyat çok iyi Pro için tabii ki resmi garantili değil ama iyi artı olarak PS5 Slim 2 kol+ şarj istasyonu 27bin TL civarında satılıyor Hepsiburada, Trendyol'da ve 6 ay peşin fiyatına taksit bence bu da mantıklı.

PC sadece oyun oynamakla sınırlı değil.
3D modelleme, yazılım, tasarım ve bir ton ekstra yapabileceğiniz şeyler var.
Ben her ne kadar korsan kullanmasam da ülkede çok korsan kullanan insanlar var.
Konsolu kırmadan genellikle korsan oynayamıyorsunuz.
Ve evet dediğiniz gibi oyunlar çok daha ucuz, sadece Steam Epic değil, GOG, Ubisoft, EA gibi bir ton oyun satın alabileceğiniz yer var.
Key satılan siteleri saymıyorum bile.
Evet fiyatı bence çok güzel konsolun ancak oyun konusunda hala PC kadar mantıklı olduğu söylenemez özellikle PS Store'nin fahiş fiyatlarından sonra.
Konu oyun. Amaç oyun dışında da kullanmaksa zaten PC alınır bunu tartışmak mantıksız. Verdiğin paraya kıyasla oyun cihazı olarak hangisi daha iyi deneyim sunar hangisi daha uzun ömürlü olur bunun cevabı bariz konsol. Kaldı ki İndie ağırlıklı oynamıyorsanız amaç 2A-3A ana akım oyunları oynamaksa günün sonunda cepten çıkan paranın çok farklı olacağını sanmıyorum, özellikle indirim dönemlerinde güzel fiyatlara düşüyor.

Tabii kişiseldir ama bir de şöyle bir şey var. Konsolda oyun oynamanın rahatı, zevki PC ile bir değil. Yıllardır PC kullanıyorum ama şu an sıfırdan alacak olsam gider konsol alırdım ki böyle düşünen çok insan var. O yüzden konsol ile PC kullanıcısı bir tutmamak da lazım.

Konu oyun. Amaç oyun dışında da kullanmaksa zaten PC alınır bunu tartışmak mantıksız. Verdiğin paraya kıyasla oyun cihazı olarak hangisi daha iyi deneyim sunar hangisi daha uzun ömürlü olur bunun cevabı bariz konsol. Kaldı ki İndie ağırlıklı oynamıyorsanız amaç 2A-3A ana akım oyunları oynamaksa günün sonunda cepten çıkan paranın çok farklı olacağını sanmıyorum, özellikle indirim dönemlerinde güzel fiyatlara düşüyor.

Tabii kişiseldir ama bir de şöyle bir şey var. Konsolda oyun oynamanın rahatı, zevki PC ile bir değil. Yıllardır PC kullanıyorum ama şu an sıfırdan alacak olsam gider konsol alırdım ki böyle düşünen çok insan var. O yüzden konsol ile PC kullanıcısı bir tutmamak da lazım.
4 aydır düzenli kullanıyorum konsolu daha ve tekrar bilgisayarda oyuna dönemem gibi geliyor, inanılmaz keyifli ve rahat.

Sizce almalı mıyım fiyat yükselir mi düşer mi daha da bilmiyorum ilk konsol deneyimim olacak gamepadde sorunum yok bayağı bir oyun oynamıştım PC'den DualSense ile ama hiç PlayStation almadım sizce nasıl.

Yeni konular

Geri
Yukarı