Yok bende de senin gibi 2023 de aldım 2023 Mayıs ta ben aldıktan 6 ay sonra slim çıktı fat model var bende pro almayı planlamasamda hep araştırdım bazen standart ps5 den bile kötü olabiliyormuş grafik kalitesi olarak.
PlayStation 5 Pro'da optimize sıkıntısı var,Pro'ya update edilmis oyunlarda sorun yaşıyor,grafik olarakta normal ps5 daha iyi diyorlar,ben sanmıyorum ps5 pronun 60 fps oynatacagini.
Yok bende de senin gibi 2023 de aldım 2023 Mayıs'ta ben aldıktan 6 ay sonra Slim çıktı fat model var bende Pro almayı planlamasamda hep araştırdım bazen standart PS5'ten bile kötü olabiliyormuş grafik kalitesi olarak.
PS5 Pro için grafiklerin "PS5 Pro Enhanced" etiketli oyunlarda bile daha kötü gözükmesi sebebi ile Sony'e şikayet talebi gitmiş ve Sony de bununla ilgileneceklerini bildirmiş. Tabii umarım PSSR kötü bir faciaya dönüşmez yoksa düz model hem yarı fiyatına hem de daha iyi performans göstermiş olur ve bir daha PS6 Pro gibi bir cihaz yapmaya Sony'nin yüzü olmaz. Özellikle yeni oyunlarda PSSR'ın ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ghost of Yōtei gibi oyunlarda bence farkını koymaya başlar Pro.
PS5 Pro için grafiklerin "PS5 Pro Enhanced" etiketli oyunlarda bile daha kötü gözükmesi sebebi ile Sony'e şikayet talebi gitmiş ve Sony de bununla ilgileneceklerini bildirmiş. Tabii umarım PSSR kötü bir faciaya dönüşmez yoksa düz model hem yarı fiyatına hem de daha iyi performans göstermiş olur ve bir daha PS6 Pro gibi bir cihaz yapmaya Sony'nin yüzü olmaz. Özellikle yeni oyunlarda PSSR'ın ben sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Ghost of Yōtei gibi oyunlarda bence farkını koymaya başlar Pro.
Birşeydaha dicektim foruma bu konuyu oluşturdum hiç cevap verem yok özel access controllerde var bende 2 side typce istiyor Accessin şarjı bitince vr2 yi girişten çeksem sorun çıkar mı kurulumu bir daha yapmak gerekir mi vr nin ?
Bişey daha dicem forum da böyle konu açtım hiç gören yok Belki Bilen vardır diye zor konu açmıştım cevap yok Konuda Şuydu Konsolog Hakan Tahmin Olarak PS5 mi Kullanır Pro mu kullanır diye geçen videosunu atmıştı?