Evet ps5 için kullanacağım hocam. Şarj ve ses kalitesi çok iyi değil diyorlar yorumlara baktığımda birde bir forumda okudum adını söylemeyim, yabancı bir forum. Parazit yapıyormuş yani dualsense de uzaktan bu da uzaktan bazen takılı kalıyormuş düz gidip duruyormuş oyundaki karakterPS5 için kullanacağınızı düşündüğümüzde Razer Kaira daha entegre ve sağlam çalışır hocam.
Evet PS5 için kullanacağım hocam. Şarj ve ses kalitesi çok iyi değil diyorlar yorumlara baktığımda bir de bir forumda okudum adını söylemeyim, yabancı bir forum. Parazit yapıyormuş yani DualSense'de uzaktan bu da uzaktan bazen takılı kalıyormuş düz gidip duruyormuş oyundaki karakter
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.