M mesuttbalcii Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Pc sony vaıo win8 kullanıyordum. Daha sonra win7 yükledım ve artık bios girip format atamıyorum. F2 F10 hepsini denedim ama bir turlu acılmıyor. Yardımcı olursanız sevınırım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2014
Merhaba arkadaşlar. Pc sony vaıo win8 kullanıyordum. Daha sonra win7 yükledım ve artık bios girip format atamıyorum. F2 F10 hepsini denedim ama bir turlu acılmıyor. Yardımcı olursanız sevınırım.
Y Yunus Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 573 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Onur ÇAKIR Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 64 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2014 #3 Sony marka notebooklarda bilgisayarınız kapalı iken 'VAIO' tuşuna basarak açınız. Daha sonra açılan menüden F2 ye basıp BIOS'a girebilirsiniz..
Sony marka notebooklarda bilgisayarınız kapalı iken 'VAIO' tuşuna basarak açınız. Daha sonra açılan menüden F2 ye basıp BIOS'a girebilirsiniz..