Sony Vaio Svf1532 iyi midir?

Erdem Öcük

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Uzun zamandır bir laptop arayışı içerisindeyim. Üniversite öğrencisiyim ve zamanımın çoğu pc başında program kodu yazmak olsun, sunum hazırlamak olsun, böyle geçiyor. Eski pc sorunlar çıkarmaya basladı ve pil ömrü baya kısaldı. Kriter olarak klavye ışıklandırması ve pil ömrü uzun bi pc arıyorum. Bunun için Sony Svf1532 Notebook Core i5 4200U 1.6Ghz-6Gb-500Gb-2Gb-15.5-W8 - Vatan Bilgisayar bunu seçtim. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Yeniden yapılanma mali zorluklarla mücadele adına Sony Vaio'yu sattı. 5000 çalışanını işten çıkarttı. Satmasa ne olurdu Sony Vaio kullanan biri olarak yazıyorum, bi cacık olmazdı. Başka markaya yönelmeni öneririm.

Anladım peki bu fiyat aralığında dediğim özelliklerde , klavye aydınlatması ve pil ömrü iyi olan , bir laptop öneriniz var mı. ben araştırdığım kadarıyla klavye aydınlatmasını hep üst seviye laptoplarda gördüm ve o özellik önemli bir özellik benim işime yarayan.

hoş bir bilgisayar özellik olarak da iyi sony vaio svf1532 den . Peki bu Dell ile ilgili artı ve eksi yönler nelerdir acaba içim rahat bir şekilde alabilir miyim fiyatıda oldukça uygun

hoş bir bilgisayar özellik olarak da iyi sony vaio svf1532 den . Peki bu Dell ile ilgili artı ve eksi yönler nelerdir acaba içim rahat bir şekilde alabilir miyim fiyatıda oldukça uygun
İşlemci ve ekran kartı olarak Sony'ye göre daha iyi, istediğiniz klavye aydınlatması bulunmakta, Sony'de yok. Sony'yi almaktansa bu modeli almak daha mantıklı ayrıca forumda kullanan arkadaşlar vardı, model hakkında yorumları gayet olumluydu.
GeForce GT 750M vs 740M
Intel Core i5 4200U vs 4210U

peki pcdepo ya güvenebilirmiyim. baktıgım da büyük teknoloji magazalarından sadece mediamarkt da dell var bunun bir değişik modeli galiba. pcdepo.com dan aldıktan sonra garanti durumu dell in servis durumu hakkında bilginiz varmı.

peki pcdepo ya güvenebilirmiyim. baktıgım da büyük teknoloji magazalarından sadece mediamarkt da dell var bunun bir değişik modeli galiba. pcdepo.com dan aldıktan sonra garanti durumu dell in servis durumu hakkında bilginiz varmı.
Pcdepo güvenilirdir ve ürün 24 ay resmi dell servis garantilidir. Bildiğim kadarı ile Dell servis olarak iyi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı