Sony Vegas Pro 17 videodaki ses ile kendi sesini değiştirme

Makaleler
4
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Meslek
#1 Hero
Arkadaşlar selam, markiplierin FNAF videosuna montaj yapmak istiyorum. Zaten FNAF'ı biliyorsanız FNAF oyunundaki telefon konuşmalarını biliyorsunuzdur. Video içerisindeki telefon konuşmasındaki ses ile kendi kaydettiğim aynı sözleri içeren konuşmayı değiştirmek istiyorum. Eğer hala anlamadıysanız aşağıya link bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burdaki telefon konuşmasının yerine kendi kaydettiğim bir sesi nasıl koyabilirim? Fakat şurda yanlış anlaşılma olmasın, sadece oradaki telefon konuşması ile kendi kaydettiğim sesi değiştirmek istiyorum yani benim koyacağım ses çalarken aynı anda oyundaki sesler, Markiplier'ın sesleri vs. gitmesin anlamında. Aynı oyunun yapımcısı telefon konuşması olarak benim sesimi kullanmış gibi nasıl yapabilirim? Umarım anlatabilmişimdir :D

Ses efeklerinde yanlış hatırlamıyorsam vardı bunun için bir efekt. Ama ismi bir türlü aklıma gelmiyor :(.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı