Elektronik Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleyicili Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık - 7.431 TL

400 euro fiyatı var bu kulaklığın. 7400 lira güzel bir fiyat. Paranızın değersiz olması Sony'nin suçu değil, zorunuza gidiyorsa çakmasını alabilirsiniz
O kadar zorumuza gitti ki anlatamayiz paramizin degersiz oldugunu biz de biliyoruz ayrica 400tl olsa hepimiz alirdik tabi aylik 15k alan adam alabilir sorun yok.
 
7k'ya sistemin çoğu parçasını yenilersin hocam.
Sorun burda işte kardeş. 7k senin için kulaklık değil de sistem parçası toplama parası ise bu kalitelerde işin yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Adam sanki 300.000 €'ya açık arttırmaya sunmuş gibi davranıyorsunuz kulaklığa. Altı üstü 7000 lira. İndirim de gayet yerinde bu arada 9k sanırım normal fiyatı.
 
Hiçbir zaman bu kulaklığı alamayacak insalara sesleniyorum kalite diye bir şey duydunuzmu :D bırakın buna bu para verilir mi işlerini adamların vizyonu siz değilsiniz zaten adamlar sizi hedef almamış onların hitap ettiği kişileri sizde iyi biliyorsunuz :D
 
Kaliteli ses duymamış biri bu tarz kulaklıklara hep sallar zaten. Bu daha giriş seviyesi bile denebilir fakat siz bundan müzik dinlemeye başlayın sonra konuşalım.
Aga sizde de ne kıymetli kulak varmış ya 7.5k'lık kulak bile giriş seviyesi geliyor.. Bana bu kadarı artık biraz fazla abartı olarak geliyor.. Kişinin müzikle işi vardır 7.5 değil 75k verir donanım alır o ayrı da napacaksınız yani şöyle bir kulaklığı? yada bunun bile "kaliteli müzik" dinlemek için giriş seviye kalması nasıl mümkündür? Yani beni yanlış anlama herkes kendi parasını harcıyor saygım sonsuz da ne bileyim ya bazen anlam veremiyorum...
 
Şahsen katılmıyorum. Hadi başka ses yok diyelim sadece müziği duyuyorsunuz. Yine de 7500TL mantıksız geliyor. Benim uçmamı sağlamadıkça 7500TL bir kulaklığa verilmez. İstediği kadar ses geçirmesin. Kalitenin de bir sınırı var ve 7500TL verilmez.

300 Pound zaten, senin ülkene ekstrem fiyatı.
 
Yorumlara baktım da korkunç bir vizyonsuzluk var gerçekten. Herkesin maddi durumu, bütçesi, ihtiyaçları, hobileri ve istekleri farklı. Tabii bu kulaklığa giriş seviyesi demek de komik olmuş. Audiophile sınıfta değil, o amaçla yapılmıyor olmasını kast etmiş olabilir arkadaş. Bu kulaklığın olayı kablosuz olup, çok başarılı bir gürültü azaltma ile beraber çok kaliteli bir ses de verebiliyor olması. O yüzden belli bir kitleye hitap ediyor. 300 dolara alınabilecek open ear bir kulaklık, örneğin Sundara ve HD650 gibi kulaklıklar tabii ki çok daha iyi ses verecektir ama onların amacı farklı bunun amacı farklı.
 
Dışarıda büyük kulaklık takmak ve dış sesi almak istemiyorum diyorsanız iyi bir tercih ancak ben bu ürün parasına bir jabra elite 85t ve evde kullanmak için Dt 900pro x aldım kesinlikle daha iyi oldu çünkü dış ortamda büyük kulaklık zor olabiliyor toplu taşıma vs...
 
Son düzenleme:
Aga sizde de ne kıymetli kulak varmış ya 7.5k'lık kulak bile giriş seviyesi geliyor.. Bana bu kadarı artık biraz fazla abartı olarak geliyor.. Kişinin müzikle işi vardır 7.5 değil 75k verir donanım alır o ayrı da napacaksınız yani şöyle bir kulaklığı? yada bunun bile "kaliteli müzik" dinlemek için giriş seviye kalması nasıl mümkündür? Yani beni yanlış anlama herkes kendi parasını harcıyor saygım sonsuz da ne bileyim ya bazen anlam veremiyorum...
Anlıyorum sizi fakat şöyle düşünün. Zevkiniz arabalardır ve paranız vardır bundan dolayı high end bir sürü araba ile donatırsın garajını veya evler ilgini çekiyordur paranda vardır ev demenin küfür sayılacağı bir sürü malikane alırsın. Bilgisayar oyunları favorindir ismi duyulmuş tüm oyunları alırsın.

Yani biraz zevk meselesi. İyi müzik duymak istiyorsan, işin meraklısıysan ve paran varsa piyasadaki en kaliteli kulaklığı alırsın ve müziğini dinlersin. Bu kulaklıklar zaten normal bir dinleyici için işin fantezi boyutu.

Müzik hayatımın vazgeçilmez bir parçası benim için, şahsen teknik bilgilerine çok yüzeysel hakimim onun dışında alırım ve dinlerim. Geçen yıl sadece Spotify üzerinde 595,6 saat müzik dinlemişim bir o kadar da amatör remix dinlerim Youtube üzerinden.

Sonuç olarak bir insan bir ürüne normal üstü fiyat veriyorsa ya zengindir ve ucuz mal kullanmayı kendine yakıştıramıyordur ya da o alet onun işi veya hobisidir.
 
Yorumlara baktım da korkunç bir vizyonsuzluk var gerçekten. Herkesin maddi durumu, bütçesi, ihtiyaçları, hobileri ve istekleri farklı. Tabii bu kulaklığa giriş seviyesi demek de komik olmuş. Audiophile sınıfta değil, o amaçla yapılmıyor olmasını kast etmiş olabilir arkadaş. Bu kulaklığın olayı kablosuz olup, çok başarılı bir gürültü azaltma ile beraber çok kaliteli bir ses de verebiliyor olması. O yüzden belli bir kitleye hitap ediyor. 300 dolara alınabilecek open ear bir kulaklık, örneğin sundara ve HD650 gibi kulaklıklar tabii ki çok daha iyi ses verecektir ama onların amacı farklı bunun amacı farklı.

Sadece korkunçmu ben biraz da geri... Olduğunu düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı