Sony WH-CH510 vs JBL T500BT

Halil1905

Kilopat
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
5.751
Makaleler
9
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ses kalitesi olsun malzeme kalitesi olsun hangisi daha iyidir ve hangisini önerirsiniz? Müzik dinlerken dışarıya çok fazla sesin gitmesini istemiyorum hangisi uygundur bu tanıma?
 
Ses kalitesi olsun malzeme kalitesi olsun hangisi daha iyidir ve hangisini önerirsiniz? Müzik dinlerken dışarıya çok fazla sesin gitmesini istemiyorum hangisi uygundur bu tanıma?

Ben Sony'nin kulaklık konusunda daha iyi olduğunu düşünüyorum. WhcH510 aynısı var bende de şarj süresi, basslar gayet kaliteli.
 
Aynı şekilde bende kararsız kalıp sonra fitness için JBL500BT satın aldım. Ses çok yüksek değilse dışarıya ses vermiyor. Ses yüksekliğinden kastım telefon ses seviyesi hariç bir de kulaklığın kendi ses seviyesi var. Çok yüksek sesle müzik dinlemeyi sevdiğim halde son seviyelerde dinleyemiyorum çok fazla geldiği için tabi bu durum kişiye göre değişir.
Kulaklığı deneme fırsatı bulduğum 2 ayrı telefon oldu. Anlamadığım bir şekilde Iphone 7 Plus dan gelen ses, Huawei P20 Lite dan gelen sese göre daha fazla. Ayrıca bunu da bilmen gerekiyor, dip ses sorunu var bu kulaklıkta. Çok dikkatli dinlediğim zaman böyle sanki frekans sesi gibi bir şey ama beni pek rahatsız etmedi açıkçası.
Son olarak kafa bandının olması da güzel. Biraz uzun oldu ama 😀
 
Wh-ch700n kullanıyorum şarj süresi çok iyi. Ses kalitesi apt-x hd ile oldukça tatmin edici. Bluetooth ile ses kalitesini bir noktaya kadar hissediyorsunuz, kablo ile bağlandığında ses kaynağı iyi ise çok daha tatmin edici sonuç veriyor.

Lg v30 ile kablolu olarak kullanıyorum, kulaklık 50ohm üstü ise quad dac devreye giriyor ses kalitesi bariz şekilde artıyor.

Kullanım amacınıza göre araştırma yapmalısınız, yüksek kalitede müzik dinlemek için bence kablolu kullanılmalı.
Wh-ch510bt sadece sbc ve aac ses formatlarını destekliyor, apt-x, apt-x-hd veya ldac ses formatlarının olmaması benim için eksidir. Bluetooth 5 olması güzel.

Jbl hakkında desteklenen ses formatı bilgisine ulaşamadım. Şarj süresi 16 saat olarak görünüyor.

İncelemeler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı