Sony Xperia M4 Aqua'da Android 6.0 İle Hafıza Birleştirme

Sizce Hala M4 Aqua Alınmaz mı ?

• Alınır

• Alınmaz

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Bedirhan.Clown

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba :)
Sony Xperia M4 Aqua almak isteyen fakat hafıza nedeni ile almayanlar için Google bizi kurtarıyor.
Yeni Android 6.0 Marsmallow ile hafıza birleştirme özelliği gelecek. Bunun sayesinde hafıza sorunu bitmiş olacak.
Çoğu internet sitesinde fazla satılmamasından dolayı 1200 TL'den 999 TL'ye düşen Sony Xperia M4 Aqua yeniden fiyat yükselmesi beklenebilir fakat yeni sürüm Sony Xperia M5 çıktığından dolayı böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.
M4 Aqua'nızı alıp hafıza yüzünden satmayı düşünüyorsanız bence bir daha düşünün :)
M4 Aqua alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bütçeyi biraz daha zorlayıp Z2 almak daha mantıklı olur. Fiyatı düştü çünkü. Ben M4 Aqua almadan önce düşseydi fiyatı M4 yerine Z2 alırdım.

Sanki telefonların içinde SSD mevcut. Ben 48MB/s'lik bir kart aldım. Yetecektir diye düşünüyorum telefonun kamerası düşük ışıkta yani iç ortamlarda berbat gün ışığında güzel fakat iç çekimlerde kötü bunu da göz önünde bulundur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı