BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2016 #11 @Efe Yurt Cam malzemesinden oluştuğu için ısıyı hissettiriyor. Isınma sorunu kesinlikle yok. Exynos 7420 ısınan bir işlemci değil.
@Efe Yurt Cam malzemesinden oluştuğu için ısıyı hissettiriyor. Isınma sorunu kesinlikle yok. Exynos 7420 ısınan bir işlemci değil.
Efe Yurt Hectopat Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2016 #12 BERWAR dedi: @Efe Yurt Cam malzemesinden oluştuğu için ısıyı hissettiriyor. Isınma sorunu kesinlikle yok. Exynos 7420 ısınan bir işlemci değil. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum uzatmamak için söylemiştim. Teşekkürler gene de
BERWAR dedi: @Efe Yurt Cam malzemesinden oluştuğu için ısıyı hissettiriyor. Isınma sorunu kesinlikle yok. Exynos 7420 ısınan bir işlemci değil. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum uzatmamak için söylemiştim. Teşekkürler gene de