Sony Xperia XA Ultra vs Casper Via A1

Kendi kullandığım telefon Reeder P10s. Aldığım zaman 1500 TL idi. Şimdi 1700 TL olmuş yoksa onu önerecektim. Artık nasıl bir zam geldiyse ürüne. :D İthalatçı garantili alabilme imkanınız varsa Xiaomi Mi5, Samsung Galaxy C7 modellerini öneririm. Teknosa, Vatan, Mediamarkt gibi yerlerden alacaksanız da ZTE Axon 7 Mini, Samsung Galaxy A7 2016 öneririm. Eğer bunları almak istemezseniz Reeder P10s'e bir bakın. Ama ilk önerim bunlar olacaktır. :)

2550 MAH bir batarya için gayet iyi performans sergiliyor. Günlük kullanımda 1 günü çıkarıyor ve hızlı şarj destekli bir telefondur. 3000 MAH'lı G4 modeline göre şarj konusunda daha iyi bir model.

1.5 senedir S6 kullanıyorum. Pille ilgili bir sorunum yok bütün gün aktif kullanmama rağmen idare ediyor beni geceye kadar.

Henüz takılma vb gibi bir sorun yaşamadım. Fakat biraz ısınıyor haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı