Sony Xperia Xa Yazılım Güncelleme Problemi

Atasoyygoktug

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, cihazımı yaklaşık 2 hafta önce servise verdim bazı problemlerden dolayı, cihazı 2 - 3 gün içerisinde tekrardan aldım ve cihazıma Android 7.0 işletim sistemi kurulmuştu. Ertesi gün aynı sebeplerden yine servise verdim. Bu seferki alışımda cihaza 6.0 işletim sistemi kurulmuş işin ilginç yanı şurada başlıyor. Cihazında destek bölümünde cihaza bir sürüm olduğu gösteriliyor amma velakin yazılım güncelle bölümünde böyle bir şey söz konusu değil, sony destek sitesinden cihazın IMEI numarasını girerek güncel yazılımı arattım fakat yine cihazının güncel bildirisini aldım :/ Sonra 1.5 hafta sonra tekrar Sony'den bir bildiri geldi bu XA ve XA ultra cihazları için Android 7.0 işletim sistemini kaldırdılar. Evet bugün yaklaşık 7 gün sonra tekrar aynı bilgiyi aldım destek bölümünden fakat cihazıma hiç bir şekilde yazılım güncellemesine dair bir bildiri gelmedi bu konu hakkında bir bilgisi olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim.
Screenshot_20170705-151109.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı