Sony Xperia Z Ultra - Htc One - Galaxy S4 Hangisi daha iyidir?

Ardaa

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2013
Mesajlar
101
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yeni bir telefon alıcam. Kullandığım telefon kötü Android 2.2 kullanıyorum. Söyleyecek pek bir şey yok kullandığım telefonla ilgili zaten çok kötü. Ben internette çok dolaşan, çok şarkı dinleyen, okulda dershanede aralarında çok oyun oynayan biriyim. Sizce hangisi almalıyım. Arasında ki en iyi
işlemci Z Ultra hatta Ultrayı diğerleriyle karşılaştırdığımda daha üstün sadece Pixel yoğunluğu düşük bu beni düşündürdü. Ultrada 334 PPI varken Htc One'da 469 PPI var. Sizlerin düşüncelerinizi bekliyorum. Sizce hangisi daha iyidir.
 
Donanım olarak Xperia Z Ultra üstün. PPI değerinin düşük olmasının nedeni Xperia Z Ultra'nın ekranının 6,4 inç olması. Bir telefon için büyük geliyor bana ama tercih meselesi. Ekranı büyük gelmeyecekse Xperia Z Ultra'yı tercih edebilirsin.
 
Samsung al. Telefonun hakkını alırsın. Sürekli güncelleme de geliyor. Ben S3 kullanıyorum. Güncelleme gelecek mesela. Ayrıca donanım olarak da yeterli S4.

Samsung fanboyu musun? Her neyse, bunların içinde en iyisi Xperia Z Ultra olacak. Kendi beğenine göre Xperia Z Ultra ve HTC One'dan istediğini seçebilirsin. İkisi de S4'den üstün.
 
Samsung fanboyu musun? Her neyse, bunların içinde en iyisi Xperia Z Ultra olacak. Kendi beğenine göre Xperia Z Ultra ve HTC One'dan istediğini seçebilirsin. İkisi de S4'den üstün.
Fanboy falan değilim, sadece samsung'un güncellemelerini eksiltmemesi, samsung'un bendeki yerini büyütüyor hepsi bu :)
 
Sony de amiral gemilerine güncellemeyi eksik etmiyor. Kaç tane güncelleme aldı Xperia Z. HTC One de Xperia ZU da alınabilir. Sorun varsa bile Sony güncelleme ile halledecektir.
 
Xperia Z Ultrayı alacağım o zaman. Biraz büyük aslında boyutu, ilk defa Note II'yi gördüğümde çok büyük bunu nasıl taşıyorlar fln diye düşünüyordum şimdi daha büyüğünü almak istiyorum. :) Umarım cebime sığar .
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı