Sony Xperia Z2 ekran videosu kaydı

Kaan Çalışkan

Hectopat
Daha fazla  
Beyler Z2 var benim. Ekran videosu kaydı yapmak istiyorum. Nasıl yapacağım basitçe anlatır mısınız?

Stock firmware flashlayıp Root'dan kurtulabilirsin daha sonra. Garanti dışı kalmaz yani. Rootsuz böyle bir program var mı bilmiyorum.
Dediğinden hiç bişey anlamadım. Biraz daha açıklar mısın bu root işlerinden anlamamda.

Bootloader kilidini açarsan garanti dışı kalır. Root yaparsan sadece servise o halde veremezsin. Tekrar eski haline döndürürsen verebilirsin. Bunu da kolay bir işlemle yapabiliyorsun.

Bootloader kilidini açarsan garanti dışı kalır. Root yaparsan sadece servise o halde veremezsin. Tekrar eski haline döndürürsen verebilirsin. Bunu da kolay bir işlemle yapabiliyorsun.
Neyse dursun bu aralar uğraşmayım. Şimdi 2150Tl verdim mahvetmeyim.

Hocam yalnış bilgi vermeyin bende z2 kullanıyorum ve ekran kaydetme özelliği telefonun kendisinde var kapatma tuşuna basılı tutacaksın orda ekran videosu kaydetme ve görüntüsü alma var kapatma yeniden başlatma filan ordan ekran videosu kaydetmeye bas zaten küçük bi widget gelecek orda kırmızı düğmeye basarsan kaydetmeye başlar. Orda durdurma başlatma kaydetme filan var zaten ayarların sen onu. İyi forumlar.

Dostum konu 2014 yılında açılmış, o zaman bulunmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…